Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Βραβεία Όσκαρ 2019: Τι λένε οι στοιχηματικές

Τα 91α Academy Awards, τα γνωστά σε όλους μας βραβεία Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στο Dolby Theatre, στο εμπορικό κέντρο Hollywood & Highland Center που βρίσκεται στη δημοφιλέστατη λεωφόρο του Hollywood.

Στο συγκεκριμένο χώρο που εγκαινιάστηκε το 2001, διοργανώνεται κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Μετά από μια συναρπαστική βραδιά των Όσκαρ το 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα από ότι συνήθως έτσι ώστε να μην συμπέσει με άλλα κορυφαία γεγονότα παγκόσμιου βεληνεκούς, οι σκέψεις όλων πλέον στρέφονται στις στοιχηματικές προβλέψεις σχετικά με τα βραβεία Όσκαρ του 2019.

Με τις υποψηφιότητες να έχουν ανακοινωθεί, είναι πλέον διαθέσιμες και οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες για τα φετινά βραβεία Όσκαρ! Ποιες ταινίες είναι λοιπόν οι επικρατέστερες;

1. Roma

H ταινία Roma που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018, είναι υποψήφια για συνολικά 10 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και το πολυπόθητο βραβείο «Καλύτερης Εικόνας». Το εν λόγω δράμα έγραψε ο Αλφόνσο Κουαρόν και είναι βασισμένο στην ανατροφή ενός Ρομά σε μια γειτονιά της πόλης του Μεξικού.

Έχοντας κερδίσει το βραβείο “Golden Lion” στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι η ταινία Roma εμφανίζεται ιδιαίτερα ψηλά στις στοιχηματικές λίστες των φετινών βραβείων Όσκαρ. Παράλληλα κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες, του καλύτερου σκηνοθέτη και της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Έτσι, οι αποδόσεις σχετικά με την κατάκτηση των βραβείων Όσκαρ στις δύο αυτές κατηγορίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές στην Bet365. Συγκεκριμένα σε απόδοση 1.083 προσφέρεται η κατάκτηση του Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη και σε απόδοση 1.071 η κατάκτηση του χρυσού αγαλματιδίου για την καλύτερη ξενόγλωσση ταινία.

Η ταινία Roma είναι επίσης φαβορί για την κατάκτηση του Όσκαρ καλύτερης εικόνας και το συγκεκριμένο σενάριο προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην Bet365. Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο πως η συγκεκριμένη παραγωγή θα κατακτήσει πολλά ακόμη βραβεία κατά τη διάρκεια της τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

2. Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες

Σε ότι αφορά το Όσκαρ καλύτερης εικόνας, η ταινία Roma δείχνει να μπορεί να απειληθεί μόνο από το «Green Book» που συνοδεύεται από απόδοση 4.50. Οι κατηγορίες «καλύτερου ηθοποιού» και «καλύτερης ηθοποιού» είναι αυτές στις οποίες συναντάμε κι άλλες ταινίες να διεκδικούν με μεγάλες πιθανότητες την κατάκτηση του αντίστοιχου Όσκαρ.

Ο Christian Bale δείχνει να είναι μέχρι στιγμής το φαβορί για το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία Vice. Ο Bale υποδύεται τον πρώην αντιπρόεδρο Dick Cheney, ο οποίος θεωρείται ο ισχυρότερος αντιπρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και η απόδοση για να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο ανέρχεται στο 2.00.

Άλλοι υποψήφιοι για το ίδιο βραβείο είναι ο Rami Malek για την ταινία Freddie Mercury σε απόδοση 2.37 και ο Bradley Cooper σε απόδοση 7.00 για την ερμηνεία του στην ταινία A star is born.

Σε ότι αφορά το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, με απόδοση 1.40 οι στοιχηματικές εταιρίες χρίζουν φαβορί την Glenn Close για το ρόλο της Joan Castleman στην ταινία «The Wife» και ακολουθεί η Olivia Colman με απόδοση 5.00 που πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Favorite» υποδυόμενη την Άννα, Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

3. Οι υπόλοιπες κατηγορίες

Με τις αποδόσεις στοιχημάτων γύρω από τα Όσκαρ 2019  να κυκλοφορούν ήδη, μπορούμε να ρίξουμε και μια ματιά σε ορισμένες λιγότερο δημοφιλείς κατηγορίες.

Η ταινία Spider-Man: Into the Spider Verse σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας της και φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως θα κατακτήσει το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 1.10 στην Bet365. Τέλος, σε ότι αφορά την κατηγορία «Best Original Screenplay», η ταινία The Favourite δείχνει να κινδυνεύει από το «Green Book» το οποίο συνοδεύεται από απόδοση 3.50 για την κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...