Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Δημοσθένης Βεργής: «Είχα ζητήσει σε γάμο τη Χριστίνα από τον Ωνάση»

❱❱ «Βόμβες» από τον ιδρυτή του Κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων Δημοσθένη Βεργή στην εκπομπή της Κόμισσας Κοντογιάννη στο High TV

Ο καβγάς με τον Ανδρέα Παπανδρέου για τα μάτια μιας γυναίκας, η πρόταση γάμου στη Χριστίνα Ωνάση, οι συμβουλές του Κωνσταντίνου Καραμανλή να νοικοκυρευτεί και η πολιτική πρόβλεψη για τον Αλέξη Τσίπρα που αποδείχθηκε σωστή. Μια συνέντευξη με τον Δημοσθένη Βεργή δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι βαρετή.

Ο εκκεντρικός πολιτικός, ιδρυτής του κόμματος Ελληνες Οικολόγοι, ανταποκρίθηκε στην τηλεοπτική πρόσκληση της Κόμισσας Κοντογιάννη, στο High TV, και, αφού τη φλέρταρε on camera, τη… βομβάρδισε με «καυτές» αποκαλύψεις για τις συναναστροφές του με σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας μας που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Το γύρισμα της εκπομπής «Komissa by night» με τον Δημοσθένη Βεργή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και θα προβληθεί στις 4 Μαρτίου. Ο ίδιος, όπως πληροφορηθήκαμε, υπήρξε εκρηκτικός και χειμαρρώδης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οσο για την όμορφη παρουσιάστρια του High TV, μπήκε αμέσως στο… στόχαστρό του. «Μην ξαναφορέσεις τόσο κοντό φόρεμα. Ερεθίζομαι…» της είπε on camera ο ασυγκράτητος καλεσμένος της κι εκείνη χαμογέλασε για να κρύψει την αμηχανία της. Τα καλύτερα (και πιο… πικάντικα!) όμως ήρθαν όταν εκείνος άρχισε να της εξιστορεί διάφορες περιπέτειες από το παρελθόν του.

26 27 f4 18994Μιλώντας για τη φιλία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου (φωτό δεξιά), ο ιδρυτής των Ελλήνων Οικολόγων είπε ότι συνήθιζαν να κάνουν μαζί διακοπές στη Μύκονο, ενώ έριξε και τη… βόμβα του. «Με τον Ανδρέα είχαμε τσακωθεί μια φορά για μια γκόμενα» είπε, αποφεύγοντας, ωστόσο, να δώσει περισσότερα στοιχεία. Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος -σύμφωνα πάντοτε με όσα ισχυρίστηκε ο εκκεντρικός πολιτικός- του έλεγε συνεχώς να βρει μια γυναίκα, να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί. Με τα πολλά, ο Δημοσθένης Βεργής πήρε την απόφαση. Επειδή ήξερε τον Αριστοτέλη Ωνάση και του άρεσε η κόρη του, η Χριστίνα, είπε να δοκιμάσει την τύχη του.

«Ακυρο» από τον κροίσο

«Είχα ζητήσει τη Χριστίνα Ωνάση σε γάμο από τον πατέρα της, αλλά δεν με ήθελε» υποστήριξε on camera στην εκπομπή «Komissa by night» στο High TV κατά τη διάρκεια του γυρίσματος που έκαναν πρόσφατα.

Οντας πολύ ευδιάθετος, ο ιδρυτής του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων έκανε αποκαλύψεις και για τον Αλέξη Τσίπρα. Οπως είπε, πριν από χρόνια, όταν ήταν και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό. «Εκείνη τη φορά τον έδειξα λέγοντας: Αυτός θα γίνει πρωθυπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και έπεσε διάνα!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...