Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η Ζέτα πάει για χατ τρικ

❱❱ Η κοιλίτσα της Ζέτας Θεοδωροπούλου «πρόδωσε» το παιδί που περιμένει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη!zeta1Ο «πελαργός» ξανάρχεται στην οικογένεια Ταχτσίδη! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Ζέτα Θεοδωροπούλου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον τρίτο καρπό του γάμου τους.

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, το πρώην μοντέλο και νυν instagram influencer είναι ήδη τρεισήμισι μηνών, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της να πετούν στα ουράνια από ευτυχία.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό το φύλο του εμβρύου που έχει στα σπλάχνα της, ωστόσο η κοιλίτσα της όμορφης Ζέτας έχει αρχίσει κιόλας να στρογγυλεύει.

Αυτό φάνηκε, τουλάχιστον, σε πρόσφατη έξοδό της, λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τη νότια Ιταλία, όπου ζει πλέον μόνιμα μαζί με τον Παναγιώτη και τα δύο παιδιά τους, την Αφροδίτη και τον Κωνσταντίνο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Λέτσε. Σε μία από τις σπάνιες τώρα πια κοσμικές εμφανίσεις της, αφού έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της μητέρας, η Ζέτα (φωτό δεξιά) ανταποκρίθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κάλεσμα του καλού φίλου της Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σε γνωστό αθηναϊκό κλαμπ.

Ο γνωστός μακιγιέρ είχε τα γενέθλιά του κι έκανε ένα μεγάλο πάρτι, με τη συμμετοχή πολλών ωραίων κυριών από τον χώρο της showbiz.

Ανάμεσά τους ήταν και η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη, η οποία τράβηξε αμέσως τα φλας. Η ίδια έλαμπε μέσα στο κομψό βελούδινο μάξι φόρεμά της και φαινόταν πολύ ευδιάθετη.

Ηταν λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που παρατήρησαν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, που αποτελεί και τον βασικό λόγο που δεν σταματά να χαμογελάει το τελευταίο διάστημα.

Οπως πληροφορηθήκαμε, δύο μέρες μετά την έξοδό της στο κλαμπ, η Ζέτα «πέταξε» με τα δυο παιδιά της για τη νότια Ιταλία προκειμένου να συναντήσει τον άντρα της.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη οικογένεια, που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, φαίνεται να προτιμά τη μεσογειακή χώρα από τη βροχερή Βρετανία, όπου ζούσε μέχρι πριν από λίγους μήνες, εξαιτίας των εκεί αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...