Η Ζέτα πάει για χατ τρικ

❱❱ Η κοιλίτσα της Ζέτας Θεοδωροπούλου «πρόδωσε» το παιδί που περιμένει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη!Ο «πελαργός» ξανάρχεται στην οικογένεια Ταχτσίδη! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Ζέτα Θεοδωροπούλου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον τρίτο καρπό του γάμου τους.

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, το πρώην μοντέλο και νυν instagram influencer είναι ήδη τρεισήμισι μηνών, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της να πετούν στα ουράνια από ευτυχία.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό το φύλο του εμβρύου που έχει στα σπλάχνα της, ωστόσο η κοιλίτσα της όμορφης Ζέτας έχει αρχίσει κιόλας να στρογγυλεύει.

Αυτό φάνηκε, τουλάχιστον, σε πρόσφατη έξοδό της, λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τη νότια Ιταλία, όπου ζει πλέον μόνιμα μαζί με τον Παναγιώτη και τα δύο παιδιά τους, την Αφροδίτη και τον Κωνσταντίνο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Λέτσε. Σε μία από τις σπάνιες τώρα πια κοσμικές εμφανίσεις της, αφού έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της μητέρας, η Ζέτα (φωτό δεξιά) ανταποκρίθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κάλεσμα του καλού φίλου της Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σε γνωστό αθηναϊκό κλαμπ.

Ο γνωστός μακιγιέρ είχε τα γενέθλιά του κι έκανε ένα μεγάλο πάρτι, με τη συμμετοχή πολλών ωραίων κυριών από τον χώρο της showbiz.

Ανάμεσά τους ήταν και η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη, η οποία τράβηξε αμέσως τα φλας. Η ίδια έλαμπε μέσα στο κομψό βελούδινο μάξι φόρεμά της και φαινόταν πολύ ευδιάθετη.

Ηταν λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που παρατήρησαν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, που αποτελεί και τον βασικό λόγο που δεν σταματά να χαμογελάει το τελευταίο διάστημα.

Οπως πληροφορηθήκαμε, δύο μέρες μετά την έξοδό της στο κλαμπ, η Ζέτα «πέταξε» με τα δυο παιδιά της για τη νότια Ιταλία προκειμένου να συναντήσει τον άντρα της.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη οικογένεια, που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, φαίνεται να προτιμά τη μεσογειακή χώρα από τη βροχερή Βρετανία, όπου ζούσε μέχρι πριν από λίγους μήνες, εξαιτίας των εκεί αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...