Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Πανζουρλισμός για το «X-Factor»

❱❱ Στις 2.000 οι αιτήσεις(ενώ καθημερινά προστίθενται άλλες 200) για το talent show του Open που θα παρουσιάζει η ΒανδήΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ρεκόρ συμμετοχών στο «X-Factor», που σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσους καλλίφωνους έχει πλέον αυτή η χώρα! Χαμός γίνεται για το μουσικό talent show, που πλέον θα φιλοξενείται στο Open και την παρουσίασή του έχει αναλάβει η Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από βασικά στελέχη του καναλιού, από τότε που άρχισε η μετάδοση του τρέιλερ, το οποίο καλούσε κάθε νέα και νέο που πιστεύει ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι να δηλώσει συμμετοχή στο φιλόδοξο σόου, οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 2.000! Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι καθημερινά κατατίθενται 200 αιτήσεις, κάτι που έχει κάνει την ομάδα παραγωγής να τρίβει τα μάτια της από έκπληξη.

Το έπαθλο

Η δημοσιότητα, η γρήγορη φήμη, το έπαθλο, τα χρήματα, αλλά και η ανεργία στον χώρο της μουσικής έχουν κάνει πολλά παιδιά που λατρεύουν το τραγούδι να ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο… Τη στιγμή που οι δισκογραφικές εταιρίες σπάνια βγάζουν νέα cd και τα νυχτερινά κέντρα δουλεύουν τρεις ή δύο φορές την εβδομάδα, τα νέα παιδιά που αγαπούν τη μουσική δεν πτοούνται και ψάχνουν την ευκαιρία στην επαγγελματική καριέρα τους μέσα από τη μικρή οθόνη.

Τι κι αν από τα προηγούμενα μουσικά talent shows, από το «Voice» μέχρι και το «Rising star», ακόμη και οι νικητές δεν έχουν κάνει κάποια αξιοσημείωτη διαδρομή στον χώρο της showbiz; Η ελπίδα, όπως φαίνεται, πεθαίνει πάντα τελευταία. Αλλωστε, καθένας έχει τη δική του τύχη…

Τη στιγμή που οι τηλεκριτικοί κατηγορούν τα συγκεκριμένα προγράμματα ως μια «μουσική βιομηχανία χωρίς αντίκρισμα» που ανεβάζει τις μετοχές των παρουσιαστών και των κριτών, οι αριθμοί λένε τη δική τους αλήθεια. Η αισιοδοξία των νέων καλλιτεχνών στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης είναι μεγάλη και, παρά τα ρεαλιστικά συμπεράσματα της αγοράς, κανείς δεν το βάζει κάτω. Και μόνο που έγινε γνωστό ότι στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν άνθρωποι που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στο ελληνικό πεντάγραμμο αυξήθηκε θεαματικά η φήμη του «X-Factor».

Αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές, με το κανάλι έχουν μιλήσει και έχουν συμφωνήσει οι τραγουδιστές Μελίνα Ασλανίδου και Χρήστος Μάστορας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ το backstage αναλαμβάνει τελικά ο Αρης Μακρής! Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, η ομάδα παραγωγής του «X-Factor» έχει ήδη κάνει τις πρώτες οντισιόν και όλα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Η πρεμιέρα αναμένεται τον Μάρτιο, όταν παρουσιαστεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ώστε να γίνει μια δυναμική συνολική έναρξη με καινούργιες παραγωγές, και η προβολή του θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Στις πρώτες εκπομπές θα μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένα επεισόδια από τις οντισιόν, ενώ προς τα τέλη Απριλίου θα αρχίσουν τα live επεισόδια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....