Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Βετεράνος «σκοπευτής» δίνει πάσα στον «Αρνι»

❱❱ Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 της σειράς «Shooter» που θα βοηθήσει τον Αρναούτογλου να «στοχεύσει» σε υψηλότερη τηλεθέαση Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έψαχνε έναν «Shooter» (σκοπευτή) για να… στοχεύσει σε μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης. Επιτέλους, o παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θα παίρνει ένα lead in που του αξίζει.

Πόσο θα άντεχε ακόμη να λαμβάνει μονοψήφια νούμερα από το τουρκικό σίριαλ «Μια ζωή» και να τα κάνει διψήφια; Τη στιγμή, μάλιστα, που το «The 2night show» βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και ο «Αρνι» δίνει στο τηλεοπτικό κοινό μερικές από τις καλύτερες συνεντεύξεις, που τις «ανακυκλώνουν» και άλλες εκπομπές, ιστοσελίδες και έντυπα…

Εφτασε, λοιπόν, η στιγμή που η τουρκική παραγωγή «Μια ζωή» θα δώσει τη σκυτάλη σε μια νέα ξένη σειρά αξιώσεων, η οποία θα βοηθήσει πιθανότατα και τον Γρηγόρη να βρεθεί στη θέση που του αξίζει με τόση δουλειά που ρίχνει. Μην ξεχνάμε ότι ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό από τον Alpha τόσο με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» όσο και με την «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, οι οποίοι φέτος κάνουν επίσης πολύ καλή δουλειά, παρουσιάζοντας συνεντεύξεις που συζητιούνται και αναπαράγονται. Ωστόσο, τόσο η Μελέτη όσο και ο Σρόιτερ παίρνουν lead από την επιτυχημένη σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου «Το τατουάζ». Επομένως μιλάμε για άλλα μέτρα και σταθμά…

Σε κάθε περίπτωση, ο «μπαλαδόρος» φαίνεται ότι βρέθηκε και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είναι πιθανό να του δώσει την κατάλληλη πάσα για να βάλει… γκολ. Λέγεται «Shooter» και πρόκειται για μια δημοφιλή αμερικανική σειρά δράσης, που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.45.

Οι ιθύνοντες του καναλιού πιστεύουν πολύ στο εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν, καθώς όπου προβλήθηκε κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ως εκ τούτου θεωρούν ότι η μετάδοσή του θα λειτουργήσει σαν τονωτική ένεση και για τα νούμερα του «Αρνι», με τον οποίο ο σταθμός θα συνεχίσει τη συνεργασία και τη σεζόν 2019-2020, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso».

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, λοιπόν, η αδρεναλίνη θα… χτυπάει κόκκινο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η υπόθεση της σειράς «Shooter» αφορά έναν σκοπευτή που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο πείθεται να επιστρέψει και να επαναδραστηριοποιηθεί, ώστε να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ.

Ομως, όλα θα ανατραπούν όταν ο ίδιος βρίσκεται παγιδευμένος και κατηγορείται για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει… Κυνηγημένος, προσπαθεί να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε. Το σίριαλ είναι βασισμένο στο βιβλίο του Στίβεν Χάντερ «Point of Impact», ενώ έχει γίνει και ταινία με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ. Στη σειρά, που θα δούμε από τον ΑΝΤ1, πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Φελίπε, Ομάρ Επς και Σίνθια Αντάι Ρόμπινσον.

Πάντως, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να μεταφέρει την τουρκική δραματική σειρά «Μια ζωή» στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ώστε οι τηλεθεατές να μη χάσουν την εξέλιξη της ιστορίας ούτε φυσικά το φινάλε της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...