Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τυφώνας Πάμελα!

❱❱ Η «Miss Baywatch» φέρνει αέρα Hollywood στη νέα εκπομπή του Κοκλώνη «It’s ShowTime»Κύματα (πόθου και θαυμασμού) αλά «Baywatch» έφερε η τριήμερη επίσκεψη της Πάμελα Αντερσον στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της εκπομπής «It’s ShowTime» του Νίκου Κοκλώνη.

Η απόλυτη αντρική φαντασίωση, που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από πουθενά, προκάλεσε… πανικό σε κοινό και δημοσιογράφους με το που πάτησε το πόδι της στη χώρα μας!

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Baywatch» φέρνει αέρα Hollywood στο νέο σόου, που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 21.00 από το Open. Αν και έως τότε δύσκολα θα διαρρεύσουν στιγμιότυπα ή παρασκήνια από το γύρισμα, η «Espresso» έψαξε, βρήκε και σας αποκαλύπτει μερικές από τις λεπτομέρειες αυτής της τηλεοπτικής συνάντησης. Πρώτα απ’ όλα, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και μάλιστα σε junior σουίτα με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ.

f2 15
Ο Κοκλώνης με τις χορεύτριες του show

Η Αμερικανίδα σεξοβόμβα, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα με σκάνδαλα της προσωπικής της ζωής, πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεότερού της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ Adil Rami. Οπως είναι φυσικό, λοιπόν, στη συνέντευξη αναφέρθηκε στον σύντροφό της, με τον οποίο -όπως είπε- είναι πολύ ερωτευμένη. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Πάμελα υπήρξε παντρεμένη με τον ελληνικής καταγωγής ρόκερ Τόμι Λι.

f3 12
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ • Η Ελένη Φουρέιρα στο πλατό της εκπομπής

Απέκτησαν δύο γιους και χώρισαν επεισοδιακά. Τα διεθνή ταμπλόιντ φιλοξένησαν στο παρελθόν πολλές φορές και θέματα για τους δεσμούς της με το διάσημο μοντέλο Μάρκους Σένκενμπεργκ και τον πρώην αγαπημένο της Πάρις Χιλτον, τον Ρικ Σάλαμον.

Δοτική και ζηλιάρα

Κι αν νομίζετε ότι η Πάμελα ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν υποχωρούν, κάνετε λάθος. Μπορεί να είναι δυναμική, αλλά στον έρωτα είναι πολύ δοτική και μπορεί και να ζητήσει «συγγνώμη». Η χολιγουντιανή σταρ δηλώνει, μάλιστα, ζηλιάρα και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Στην εκπομπή μίλησε και για την Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια. Εξάλλου, λατρεύει τη χώρα μας και τη θεωρεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς, αλλά η άποψή της για τους πολιτικούς μας δεν είναι το ίδιο καλή. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, υπάρχουν και αρκετοί Ελληνες που όχι μόνο δεν της περνούν απαρατήρητοι, αλλά της κάνουν και «κλικ». Κι επειδή ο έρωτας περνάει και για εκείνη από το στομάχι, ένα από αυτά που θα δούμε να κάνει στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη είναι να δοκιμάζει ελληνικά πιάτα.

Στην πρεμιέρα του «It’s Show Τime» θα δούμε, επίσης, ένα live με την Ελένη Φουρέιρα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, με τις φαν του να… τσιρίζουν με θαυμασμό κατά την παρουσίαση του νέου τραγουδιού του. Ακόμη, η Εφη Σαρρή εισβάλλει στο στούντιο, σε ένα δυναμικό flashback στα 90’ s, και μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής της με τους τηλεθεατές. Η Βίκυ Κάβουρα παρουσιάζει ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που μοιράζει πλούσια δώρα σε κοινό και τηλεθεατές. 

Τέλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα με εμπνευσμένο τρόπο και καυστικό χιούμορ.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...