Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το ΕΣΡ «φιμώνει» την Κουτσελίνη!

❱❱ Ρίχνει «μαύρο» (19 με 21 Μαρτίου) στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star για την υπόθεση ΤοπαλούδηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η οικογένεια της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά την πρωτοφανή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να… φιμώσει την παρουσιάστρια αποφασίζοντας την τριήμερη διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το διάστημα 19 με 21 Μαρτίου και την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στη Νέα Τηλεόραση Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρία του Star, οι τραγικοί γονείς της φοιτήτριας βρίσκονται δίπλα στη δημοσιογράφο ως «σύμμαχοι» στην περιπέτεια που περνάει.

Ο λόγος που οδήγησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να πάρει αυτή την πολύ σκληρή και αδιανόητη απόφαση είναι, όπως κυκλοφόρησε ευρέως χθες, ο τρόπος που η εκπομπή παρουσίασε τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Συγκεκριμένα το ΕΣΡ κάνει λόγο για «προσβολή μνήμης τεθνεώτος, για την ποιότητα του προγράμματος και για την ακατάλληλη προβολή του θέματος καθώς την ώρα μετάδοσης βλέπουν τηλεόραση και μικρά παιδιά». Από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας πληροφορηθήκαμε ότι η ίδια δεν έχει λάβει ακόμη τη σχετική απόφαση και ότι ενημερώθηκε για την «καμπάνα» από συνάδελφό της του τηλεοπτικού ρεπορτάζ κι έπειτα τη διάβασε σε διαδικτυακές ιστοσελίδες.

Από άνθρωπο του καναλιού ενημερωθήκαμε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είναι πολύ δυσαρεστημένη από την απόφαση της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, καθώς η οικογένεια Τοπαλούδη όχι μόνο τής έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την τιτάνια προσπάθεια της ίδιας και της ομάδας της ώστε να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της, αλλά την έχει καλέσει και προσωπικά στο σπίτι της. Η ίδια, μάλιστα, σχεδόν καθημερινά μιλά με ρεπόρτερ της εκπομπής για να βοηθήσει το έργο τους με νέες πληροφορίες.

Οπως μάθαμε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έχει εκφράσει τις ευχαριστίες του στη Ζήνα για τον σεβασμό που έδειξε στην υπόθεσή τους και την ψυχολογική της υποστήριξη απέναντί τους και έχει αποφασίσει να γράψει και σχετικό γράμμα προς το ΕΣΡ. Από την άλλη μεριά, το νομικό τμήμα του σταθμού έχει προβληματιστεί, όπως ενημερωθήκαμε, από την αυστηρότητα της απόφασης αυτής, καθώς είναι η πρώτη φορά που το ΕΣΡ αποφασίζει την προσωρινή διακοπή μιας εκπομπής. Ετσι πρόκειται να προχωρήσει άμεσα σε αίτηση θεραπείας και με τα στοιχεία που θα έχει -όπως π.χ. την έγγραφη υποστήριξη της οικογένειας Τοπαλούδη- θα ζητήσει την αλλαγή του προστίμου.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο μια εκπομπή σαν τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», που δεν είχε λάβει ως τώρα ούτε καν σύσταση από το ΕΣΡ και δεν έχει ούτε κάποια μήνυση ή αγωγή στο ενεργητικό της για θέμα που έχει προβάλει, να παίρνει ένα τόσο βαρύ πρόστιμο, τη στιγμή που όλα τα κανάλια, από δελτία ειδήσεων μέχρι εκπομπές, έχουν προβάλει με ρεπορτάζ το συγκεκριμένο αποτρόπαιο έγκλημα καθώς και το δράμα της οικογένειας Τοπαλούδη.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες του σταθμού, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους επί της ουσίας σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κάνοντας ως και τηλεμαραθωνίους για συγκέντρωση χρημάτων. Γιατί τέτοιος ζήλος από το ΕΣΡ;

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...