Τα κορίτσια-λάστιχο της showbiz

❱❱ Παναγιώταρου, Σωτηροπούλου και Χρουσαλά χύνουν κιλά ιδρώτα  στην προπόνηση για να χτίσουν κορμάρεςΕίναι νέες, ωραίες, διάσημες και καλογυμνασμένες. Γι’ αυτό το τελευταίο ειδικά πασχίζουν και οι τρεις καθημερινά, χύνοντας κιλά ιδρώτα στις καθημερινές προπονήσεις τους. 

Η Μαριέττα Χρουσαλά, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν τα κορίτσια-λάστιχο της εγχώριας showbiz.

Ιδού και οι φωτογραφικές αποδείξεις που συγκεντρώσαμε από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η Μαριέττα αρχίζει δυναμικά τη μέρα της κάθε πρωί, κάνοντας ακόμα και κατακόρυφο.

Η Τόνια, από την άλλη μεριά, προτιμά yoga και pilates, και συνηθίζει να συνοδεύει τις αναρτήσεις της από το γυμναστήριο με συμβουλές του στιλ: «Φρόντισε το σώμα σου, είναι το μόνο που έχεις». Οσο για την Αλεξάνδρα, η αγαπημένη της σωματική άσκηση χωρίζεται σε δύο μέρη: pilates και cross training.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...