Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Το θρίλερ με την πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα και η… Τζια

❱❱ Θρίλερ για την τύχη της συζύγου του βασιλιά του Μαρόκου, που έχει να δώσει σημεία ζωής από τα τέλη του 2017Η Τζια πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ που έχει έδρα το Μαρόκο και αφορά μία από τις πιο δυναμικές πριγκίπισσες του μουσουλμανικού κόσμου.

Οι φήμες για την τύχη της Σάλμα, συζύγου του βασιλιά Μοχάμεντ του έκτου, αναζωπυρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με αφορμή τη συνάντησή του με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που επισκέφθηκαν το Μαρόκο. Η «αγνοούμενη πριγκίπισσα», όπως χαρακτηρίζει ο διεθνής Τύπος τη 40χρονη Λάλα Σάλμα, άλλη μια φορά δεν ήταν στο πλευρό του βασιλιά. 

Παραμένει άφαντη από τα τέλη του 2017, όταν έκανε επίσκεψη στο Mohammed VI Museum στο Ραμπάτ, και έκτοτε έχει χυθεί πολύ μελάνι για το πού μπορεί να βρίσκεται. Κάποιοι έχουν υποστηρίξει ότι η πριγκίπισσα, που εδώ και χρόνια κάνει συστηματικά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κυλλήνη, κρύβεται κάπου στο Μαρόκο, αλλά και ότι μπορεί να είναι εξόριστη στις ΗΠΑ ή στην Τζια με τη μικρότερη κόρη της, την 11χρονη πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια.

Πολυτελές εξοχικό

Στο ελληνικό νησί η πριγκίπισσα αγόρασε το 2017 μια εντυπωσιακή βίλα με επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, spa και πισίνα υπερχείλισης ολυμπιακών διαστάσεων! H εντυπωσιακή αυτή κατοικία βρίσκεται στον Κούνδουρο, μέσα σε έκταση 5 στρεμμάτων, και είναι όλη κατασκευασμένη από πέτρα, όπως και το μπάρμπεκιου και το εκκλησάκι.

Η «Espresso» μετά τα σχετικά δημοσιεύματα επισκέφτηκε το σημείο και διαπίστωσε ότι η βίλα ήταν ερμητικά κλειστή και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι εκεί βρίσκεται η πριγκίπισσα. Ούτε καν προσωπικό!

25 f4 106968 e0
Σε διακοπές στην Κυλλήνη 

Το παλάτι στο Μαρόκο δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ ούτε και έχει διαψεύσει τις φήμες για χωρισμό ενώ τα μέσα της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα για την εξαφάνιση της πριγκίπισσας και τις εμφανίσεις του βασιλιά χωρίς τη συνοδεία της από τα τέλη του 2017.

25 f2 pri7
Το βασιλικό ζεύγος με τα παιδιά του

Πηγές κοντά στο παλάτι πάντως φέρεται ότι έχουν δηλώσει σε ισπανικά μέσα πως πράγματι υπάρχει χωρισμός. Η Σάλμα Μπενανί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, εκτιμάται από το σάιτ royalcentral.co.uk ότι το πιθανότερο είναι πως πλέον δεν επιτρέπεται να κάνει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση, ούτε για λογαριασμό του The Lalla Salma Foundation, του ιδρύματος που ίδρυσε η ίδια κατά του καρκίνου, και η κηδεμονία των παιδιών, του 14χρονου πρίγκιπα Μουλάι Χασάν και της 11χρονης Λάλα, θα περάσει πλήρως στον βασιλιά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...