Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σταύρος Τσιριγωτάκης: Ο γιατρός «φύλακας άγγελος» των ηθοποιών

❱❱ «Παρέλαση» πολιτικών και εκπροσώπων της showbiz στην εκδήλωση «Ο θυρεοειδής χρόνια δεν κοιτά» του γιατρού Σταύρου ΤσιριγωτάκηΕίναι ο γιατρός φύλακας άγγελος των ηθοποιών που έχουν ανάγκη και όχι μόνο. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που δημοφιλή πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και της πολιτικής έκαναν… παρέλαση πριν από λίγες ημέρες στον χώρο του Συλλόγου των Αθηναίων, στην Πλάκα.

Εκεί ο γενικός χειρουργός Σταύρος Τσιριγωτάκης, ο οποίος είναι ένας από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που ειδικεύονται στις επεμβάσεις θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αθηναίων Ελευθέριο Γ. Σκιαδά οργάνωσε μια ιατρική ενημερωτική εκδήλωση διακεκριμένων επιστημόνων.

Θέμα της, «Ο θυρεοειδής χρόνια δεν κοιτά», και εκτός από τον κ. Τσιριγωτάκη, που οι ηθοποιοί πίνουν νερό στ’ όνομά του, μίλησαν η Ευανθία Διαμάντη – Κανδαράκη, ενδοκρινολόγος-διαιτολόγος και καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, και ο Λεωνίδας Ντούντας, καθηγητής Ενδοκρινολογίας και Εσωτερικής παθολογίας του γερμανικού Πανεπιστημίου Ουλμ. Η μικρή δεξίωση, συνοδεία πιάνου και σαξόφωνου, που ακολούθησε μετά τις ομιλίες στην ισόγεια αίθουσα του συλλόγου θύμιζε κάτι από καλλιτεχνική πρεμιέρα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, τον παρουσιαστή και ηθοποιό Κώστα Βενετσάνο, την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του High TV Κόμισσα Κοντογιάννη, τον πρόεδρο των Ελλήνων Οικολόγων Δημοσθένη Βεργή με τη σύζυγό του Σβετλάνα, τη λαμπερή κυρία της πολιτικής σκηνής Ραχήλ Μακρή, την πολυσυζητημένη (κυρίως λόγω των τηλεοπτικών καβγάδων της!) βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τους παρουσιαστές Αλέξανδρο Πετρίδη και Τζέφη Ζαχαροπούλου.

qert 1
Από αριστερά: Κόμισσα Κοντογιάννη, Σταύρος Τσιριγωτάκης, Δημοσθένης Βεργής και η σύζυγός του Σβετλάνα

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε στην «Espresso» με συγκινητικά λόγια για τον Σταύρο Τσιριγωτάκη. «Για όλους τους ηθοποιούς του ΤΑΣΕΗ είναι ο ευεργέτης μας. Ο γιατρός αυτός εδώ και πέντε χρόνια έχει βοηθήσει τους ανασφάλιστους ηθοποιούς τόσο που ούτε το κράτος δεν έσκυψε πάνω από τα προβλήματά μας. Στην περίπτωση δε του Γιάννη Ρώτα, του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, ήταν εκείνος που του κανόνισε όλες τις εξετάσεις για να γίνουν αφιλοκερδώς. Είναι πραγματικά ένα κομμάτι του ΤΑΣΕΗ ο γιατρός Σταύρος Τσιριγωτάκης» μας είπε.

qert 3
Αριστερά: Κρίστι Κρανά και Ελευθέριος Σκιαδάς. Δεξιά: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δίπλα στον γιατρό

Οπως μας μετέφεραν και άλλοι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, η χειρουργική του θυρεοειδούς είναι το πάθος του διακεκριμένου επιστήμονα και ο ίδιος έχει στόχο όλοι οι ασθενείς του να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές επεμβάσεις. Την ποιότητα των επεμβάσεων που διενεργεί στους ασθενείς δεν τη βλέπει σαν μέσο πλουτισμού αλλά ως προσφορά στον συνάνθρωπο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσιριγωτάκης είναι τακτικό μέλος του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών και χειρουργεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, καθώς και στο καλύτερο κέντρο χειρουργικής θυρεοειδούς του κόσμου, δηλαδή το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πίζας στην Ιταλία, το Τσιζανέλο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...