Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Η Στανίση έχασε 71.000 ευρώ!

❱❱ Εκανε αγωγή σε τράπεζα υποστηρίζοντας ότι παραπλανήθηκε για να επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογαTo ποσό των 71.000 ευρώ διεκδικεί με αγωγή της κατά τραπεζικού ιδρύματος η Κατερίνα Στανίση, καθώς, όπως υποστηρίζει, παραπλανήθηκε να κάνει επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες της!

Η γνωστή λαϊκή αοιδός πριν από περίπου 10 χρόνια αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε στην άκρη από τη μακρά και επιτυχημένη πορεία της στο τραγούδι και πείστηκε από τους υπευθύνους της τράπεζας να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα.

Ομως το 2011 έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ενημερώθηκε ότι οι αποταμιεύσεις ετών είχαν «εξατμιστεί»! Οπως υποστήριξε η Κατερίνα Στανίση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου συζητήθηκε η επίμαχη αγωγή, αν και η ίδια είχε άγνοια γύρω από τα τραπεζικά προϊόντα, εμπιστεύτηκε το τραπεζικό ίδρυμα, οι υπάλληλοι του οποίου τη διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να χάσει το αρχικό κεφάλαιό της.

«Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια εξηγώντας πως τα χρήματα που επένδυσε αποκτήθηκαν με κόπο και σκληρή δουλειά. «Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να το κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και τότε θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά, είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;» είπε στο δικαστήριο η τραγουδίστρια.

Οπως εξήγησε και ο αδελφός της, που κατέθεσε ως μάρτυρας, «η Κατερίνα είχε άγνοια, δεν ήξερε τι ακριβώς υπέγραφε», ενώ, όταν απευθύνθηκαν στην τράπεζα για να δουν ακριβώς τι είχε συμβεί, οι ιθύνοντες απολογήθηκαν λέγοντας ότι δεν είχαν σωστή ενημέρωση! Ο μάρτυρας εξήγησε άλλωστε πως η αδελφή του δεν ήταν… επιθετικός επενδυτής, απλώς ήθελε να διασφαλίσει τα χρήματα που είχε στην άκρη.

Στην αγωγή της η Κατερίνα Στανίση υποστηρίζει ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε, καθώς δεν την ενημέρωσε για τους ενδεχόμενους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, και ζητεί χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...