ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σόφη Πασχάλη

❱❱ «Εχω πτυχίο δημοσιογράφου και πτυχίο γυμνάστριας. Γιατί να μην τα δουλέψω και τα δύο;» είπε η Σόφη Πασχάλη…… απαντώντας σε ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη (στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται») για το ποια είναι επιτέλους η ιδιότητά της.

Κυρία Πασχάλη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα δουλέψετε και τα δύο. Αλλωστε είναι παρεμφερή επαγγέλματα και συνδυάζονται. Δηλαδή τι να λέμε yoga, τι να λέμε ρεπορτάζ, ένα και το αυτό. Τι να παίρνεις δηλώσεις για την ανεργία στη στάση του μετρό, τι να παίρνεις ανάσες για την ευεξία στη στάση λωτός; Συνώνυμο λέμε!

Κι αν δεν το εννοούσατε έτσι, αλλά θέλετε να πείτε ότι θα εντάξετε το ένα επάγγελμα μέσα στο άλλο, και σε αυτό συμφωνούμε! Αν δηλαδή θέλετε να γυμνάσετε τη δημοσιογραφία, θα κάνετε σπουδαίο έργο. Διότι, εμάς να ρωτάτε κι εμείς ξέρουμε πόσο αγύμναστα και πλαδαρά βγαίνουν τα άρθρα και τα κείμενα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κάτι τίτλοι με μπάκα και μπιροκοιλιά, κάτι αποκλειστικά θέματα γεμάτα κυτταρίτιδα. Με τη βοήθειά σας, λοιπόν, κυρία Πασχάλη, κι εν όψει καλοκαιριού, θα βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα με κοιλιακούς και τα σπικάζ με μπράτσα! Και όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος θα σας ευγνωμονεί! Δουλέψτε τα λοιπόν και τα δύο! Δημοσιογραφία γυμνασμένη ποτέ, νικημένη!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ