Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Απαγορευμένος έρωτας για την κόρη του Αρσένη

❱❱ Η Αμαλία, παιδί του αείμνηστου πολιτικού, ξεμυαλίζεται με τον Παύλο Ορκόπουλο και κάνει άνω κάτω  το «Σόι σου»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

Τι γυρεύει η κόρη ενός πολιτικού στο «Σόι σου»; Ανατροπές και μπερδέματα έρχονται στη δημοφιλή σειρά του Alpha και ένα guest που θα συζητηθεί, αυτό της Αμαλίας Αρσένη, κόρης του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη, η οποία έχει χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της τέχνης εδώ και χρόνια.

Το οικογενειακό σίριαλ, που κατάφερε να πάρει την πρωτιά από τα ριάλιτι και να… σκαρφαλώσει στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, όπου παραμένει σταθερά, είναι εκείνο που έχει ενώσει την οικογένεια μπροστά στη μικρή οθόνη. Το σενάριο, η σκηνοθεσία, η ομαδικότητα των συντελεστών αλλά και οι δεκάδες ηθοποιοί που δέχονται να κάνουν γκεστ χωρίς δεύτερη σκέψη έχουν κάνει τη σειρά αγαπημένη συνήθεια.

Η Αμαλία Αρσένη, λοιπόν, φαίνεται να είναι μια από αυτές τις όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς οι οποίες διασκέδασαν στα γυρίσματα.

«Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα γυρίσματα και όλο το team υπήρξε εξαιρετικό και πολύ βοηθητικό. Απ’ όταν διάβασα το σενάριο του επεισοδίου μού άρεσε πολύ, είναι καλογραμμένο και όλα ήταν πολύ θετικά» λέει η Αμαλία στην «Espresso» και συνεχίζει: «O ρόλος μου έχει πολύ στενή σχέση με τον ρόλο της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου), με την οποία ήρθαμε πολύ κοντά και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό παιδί και ταλαντούχα συνάδελφος». Οπως προσθέτει, μάλιστα, χρειάστηκε να δει επεισόδια από το σίριαλ πριν από το γύρισμά της για να μπορέσει να μπει στο κλίμα. «Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά και πολύ καλού επιπέδου, από αυτές που κερδίζουν τον τηλεθεατή» αναφέρει στη συνέχεια της κουβέντας μας.

«Για μιαν Ελενίτσα»

Ο τίτλος του επεισοδίου, που υπογράφει ο Γιώργος Κόκουβας, είναι «Για μιαν Ελενίτσα» και θα το δούμε στις 12 Μαρτίου, στις 21.00. Ποια είναι όμως η υπόθεση; Ο φτερωτός θεός τΕρωτας χτυπά την Ελενίτσα (Αμαλία Αρσένη), τη βοηθό των Ζουζουνέλ στο φαρμακείο, και όλα δείχνουν πως ο ώριμος άντρας που της πήρε το μυαλό είναι… ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος)! Η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Αντωνία αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση του απαγορευμένου έρωτα και όταν τα στοιχεία τις οδηγήσουν στον πεθερό τους, θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την Ελενίτσα να εξομολογηθεί τι νιώθει στον Μενέλαο. Πώς θα σταματήσουν τη «βόμβα» όμως, καθώς η Ελενίτσα έρχεται έτοιμη για όλα στο κυριακάτικο τραπέζι των Τριαντάφυλλων; Και, κυρίως, πώς θα αντιδράσει η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) όταν βγει στο φως η αλήθεια για τις συχνές συναντήσεις του Μενέλαου με την πιτσιρίκα υπάλληλο; Το σίγουρο είναι ότι το σόι θα γίνει πάλι άνω κάτω.

Η Αμαλία Αρσένη μιλώντας, τέλος, για τα θεατρικά της αποκαλύπτει: «Εχω πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου στο Από Μηχανής Θέατρο με το έργο “170 τετραγωνικά”. Είναι γραμμένο από έναν νέο αξιόλογο συγγραφέα, τον Γιώργη Τσουρή. Είναι ένα νεοελληνικό έργο, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Παλούμπης. Ηταν όνειρό μου να δουλέψω μαζί του μια μέρα. Ελπίζω να είναι ωραίο το αποτέλεσμα, γιατί δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα φανεί».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...