Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ο Λαζόπουλος περνά στην αντεπίθεση μετά το «ντου» Κούγια!

❱❱ Ο Ρέμος εξέφρασε τη στήριξή του στον ηθοποιό μετά την ύπουλη επίθεση που δέχτηκε από τον Κούγια 
❱❱ Οι πρωταγωνιστές τού «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και το κοινό αποθέωσαν τον σκηνοθέτη της παράστασηςΣτην αντεπίθεση περνά ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την πισώπλατη επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αθηνών Αρένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», o λαοφιλής ηθοποιός και συγγραφέας συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον δικηγόρο του Πέτρο Μαχά, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς το ζήτημα, αποφασίζοντας από κοινού τις νομικές κινήσεις τους εναντίον του γνωστού ποινικολόγου. Κινήσεις που, όπως μάθαμε, αναμένεται να δρομολογηθούν από σήμερα.

Στο μεταξύ, μια γροθιά έχουν γίνει για τον Λάκη Λαζόπουλο πολλοί φίλοι και συνεργάτες του μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στο Αθηνών Αρένα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Αλέξης Κούγιας τού επιτέθηκε από πίσω, πιάνοντάς τον από τον λαιμό και βρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο πρωταγωνιστής του μουσικού σχήματος του κέντρου Αντώνης Ρέμος επικοινώνησε με τον Λάκη Λαζόπουλο, εκφράζοντάς του τη στήριξή του. Οπως είπε στον Λάκη, μπορεί ο ίδιος να μη βρισκόταν στην πίστα την ώρα που συνέβη το κακό, ωστόσο είναι εναντίον της βίας και την καταδικάζει σε οποιαδήποτε μορφή της.

Ανήσυχη η Βανδή

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που λάμβανε χώρα το άγριο σκηνικό ο Λάκης εθεάθη να κάνει σινιάλο στη Δέσποινα Βανδή, η οποία βρισκόταν πάνω στην πίστα και τραγουδούσε κάπως ανήσυχη, να συνεχίσει το πρόγραμμά της. Φαίνεται ότι εκείνος δεν ήθελε να σταματήσει η μουσική λόγω του επεισοδίου, γιατί τότε ο θόρυβος του σκανδάλου θα ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερος και θα καταστρεφόταν εντελώς η βραδιά-φινάλε του επιτυχημένου σχήματος, κάτι που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση.

Η Μαρινέλλα, από την άλλη μεριά, ταράχτηκε πολύ λόγω του επεισοδίου που προκάλεσε ο Αλέξης Κούγιας μπροστά στα μάτια της. Μάλιστα, η ταραχή της δεν κόπασε ούτε την επόμενη μέρα.

Σοκαρισμένη

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού στενοχωρήθηκε τόσο που φαινόταν να μην είναι σε θέση να τραγουδήσει στο Διογένης Studio το βράδυ του Σαββάτου. Παρ’ όλα αυτά ο επαγγελματισμός της είναι τέτοιος, που βρέθηκε κανονικά στο πόστο της, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, και τραγούδησε υπέροχα όπως πάντα, με το κοινό να την αποθεώνει.Ομως και ο Λάκης Λαζόπουλος, παρά το ισχυρό σοκ της επίθεσης από τον ποινικολόγο, έδωσε κανονικά το «παρών» στο θέατρο Ηβη το βράδυ της Κυριακής, όπου έκανε φινάλε η παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του. Σύσσωμος ο θίασος, από την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα έως τον Κώστα Βουτσά και τη Μάρω Κοντού, του έδειξε τη στήριξή του. Το ίδιο φάνηκε να κάνει και ο κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο, καθώς, όταν ο Λαζόπουλος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με όλους τους συνεργάτες του για την υπόκλιση στο μεγάλο φινάλε, πολλοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν με θέρμη. Εκείνος τότε φάνηκε να συγκινείται.

—-

Πειθαρχική δίωξη κατά του ποινικολόγου

Στο επίκεντρο πειθαρχικής δίωξης για την επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο μέσα στο κατάμεστο Αθηνών Αρένα τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας (φωτό), που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τη συμπεριφορά του!

Την ώρα που ο πολλάκις εμπλεκόμενος σε «θερμά επεισόδια» δικηγόρος κοινοποιούσε ένα παραληρηματικό εξώδικο προς την «Espresso» (στέλνοντάς το και σε όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα για να μη χάσουν την… είδηση), χαρακτηρίζοντας συκοφαντικά (!) τα -πέρα έως πέρα αληθή- περιστατικά που παρέθεσε σε σχετικό πρωτοσέλιδο θέμα η εφημερίδα μας, ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής ασκούσε σε βάρος του πειθαρχική δίωξη για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Αθηνών Αρένα με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Ειδικότερα, ο κ. Αναλυτής αναμένεται να αναθέσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον θερμόαιμο δικηγόρο για εξηγήσεις. Εάν κριθεί ότι ο κ. Κούγιας έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο θα έχει τον τελευταίο λόγο για την περαιτέρω μεταχείρισή του. Καλό θα ήταν, λοιπόν, ο… ευέξαπτος ποινικολόγος να στρέψει το βλέμμα του στους πειθαρχικούς «μπελάδες» που χτυπούν την πόρτα του αντί σε εξώδικα-παρωδία, στα οποία ζητά -σαν άλλος… ντετέκτιβ Πουαρό- την αποκάλυψη του ονόματος του συντάκτη που έγραψε όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...