Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

To ’πε και το ’κανε o «Firestarter»!

❱❱ Ο 49χρονος frontman και «ψυχή» των Prodigy Κιθ Φλιντ είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία του«Οταν δεν μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω» δήλωνε πριν από τρία χρόνια, προαναγγέλλοντας τον θάνατό του ο αρχηγός των Prodigy Κιθ Φλιντ, ο οποίος χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Εσεξ, έχοντας δώσει τέλος στη ζωή του σε ηλικία 49 ετών.

Ο τραγουδιστής του «Firestarter» μιλούσε ανοιχτά για τη χρήση ναρκωτικών και τη μάχη με την κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας ότι και στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά στην αυτοκτονία.

Ο Φλιντ εντοπίστηκε αναίσθητος γύρω στις 8 το πρωί, όταν η αστυνομία κλήθηκε να επισκεφτεί το σπίτι του, καθώς είχε ειδοποιηθεί από δικούς του ανθρώπους που ανησυχούσαν για την κατάστασή του. Νοσοκόμοι προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να του κάνουν ανάνηψη.

Το τραγικό περιστατικό έρχεται να δώσει «τροφή» στους προληπτικούς που πιστεύουν στην «κατάρα του Ράμσεϊ». Ο ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ σκόραρε το περασμένο Σάββατο στο λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα την Τότεναμ, κάτι που «σήμαινε» το «τέλος» ακόμα ενός celebrity. Να θυμίσουμε ότι ύστερα από γκολ του Ράμσεϊ έχουν πεθάνει 17 διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Τεντ Κένεντι, Οσάμα Μπι Λάντεν, Στίβεν Τζομπς, Μουαμάρ Καντάφι, Γουίτνεϊ Χιούστον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέβιντ Μπόουι και Στίβεν Χόκινγκ!

«Αναπαύσου, αδελφέ»

Ο Λίαμ Χάσλετ, μουσικός των Prodigy, με την ανάρτησή του στο Instagram έριξε λίγο περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του τραγουδιστή, γράφοντας τα εξής: «Τα νέα είναι αληθινά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό, αλλά ο αδελφός μας Κιθ αφαίρεσε τη ζωή του μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είμαι αποσβολωμένος, πολύ θυμωμένος, μπερδεμένος και συντετριμμένος… Αναπαύσου, αδελφέ».

Ο Φλιντ, που γεννήθηκε στο ανατολικό Λονδίνο, αρχικά ήταν χορευτής στο γκρουπ, αλλά καθιερώθηκε ως τραγουδιστής, αφού έκανε φωνητικά στο «Firestarter», ξεχωρίζοντας για το γεμάτο ενέργεια χορευτικό στιλ και τα πανκ κουρέματά του. Ο αρχηγός των Prodigy είχε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Γκέιλ Πόρτερ τη δεκαετία του ’90 και αργότερα παντρεύτηκε την dj Mayumi Kai από την Ιαπωνία, στην οποία αναγνώριζε ότι τον έσωσε από τα ναρκωτικά.

Γνωστός φιλόζωος, ο Φλιντ δήλωνε ότι οι σκύλοι του ήταν ο λόγος που δεν είχε αυτοκτονήσει, εξαιτίας της κατάθλιψης. Σε συνέντευξή του δε το 2015 στο περιοδικό «FHM» είχε δηλώσει ότι στη ζωή του δεν έκανε κράτει σε τίποτα, «εξαργυρώνοντας τα πάντα, τώρα», ενώ είχε μιλήσει και για τις πολλές γυναίκες με τις οποίες είχε κάνει σεξ, χάρη στη φήμη του. «Πάντα είχα αυτό το πράγμα μέσα μου, όταν δεν μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω» πρόσθετε και τελικά έκανε τα λόγια του πράξη.

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Εσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας. Τον περασμένο μήνα βρισκόταν στην Αυστραλία για περιοδεία με το συγκρότημα και φωτογραφιζόταν χαμογελαστός με τους θαυμαστές του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...