Μπάχαλο στο «MasterChef» από το ζευγάρι Παντελή και Χαράλαμπου

❱❱ Συμφώνησαν ότι διαφωνούν και παραλίγο να μετατρέψουν το πλατό του «MasterChef» σε ρινγκ! Η επιλογή της Σπυριδούλας να… χρίσει μαγειρικό ζευγάρι τον χαλαρό Παντελή και τον οξύθυμο Χαράλαμπο ήταν μάλλον ατυχής για εκείνους, επιτυχής όμως για την τηλεθέαση, καθώς οι φαν του μαγειρικού reality παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας επικά σκηνικά ανάμεσα στους δύο παίκτες!

Ο Χαράλαμπος και ο Παντελής διαφωνούσαν από την πρώτη στιγμή, με τον πρώτο να γκρινιάζει συνεχώς και να λέει «αν βγάλουμε πιάτο, είμαστε τυχεροί. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει», ξεφυσώντας διαρκώς.

Μάλιστα, όταν ο Κύπριος αναρωτήθηκε αν είναι έτοιμο το κουλί και είδε το αποτέλεσμα, άρχισε να φωνάζει: «Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Δεν είναι κουλί αυτό» είπε φωνάζοντας και πηγαίνοντας πέρα δώθε!

Ο Παντελής, από την άλλη -ο οποίος, αν υπήρχε μετρητής ψυχραιμίας, θα είχε σπάσει κάθε ρεκόρ-, είχε μια μικρή «έκρηξη», αλλά προσπάθησε να συγκρατηθεί και πολλές φορές να συμφιλιωθεί με τον συμπαίκτη του, χωρίς φυσικά να τα καταφέρνει.

Εκείνος, όπως πάντα, το αντιμετώπισε χαλαρά και το μόνο που είπε σε κάποια φάση ήταν: «Αν εσύ είσαι μια φορά τρελός, εγώ είμαι δέκα», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Κύπριος να τον κατηγορήσει ότι του κάνει bullying!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...