Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Σφάχτηκαν» Νότης – Πάολα

❱❱ Τα ρέιβ πάρτι στο καμαρίνι της τραγουδίστριας, ο άυπνος Σφακιανάκης, τα μπινελίκια και οι σκηνές έντασηςΕνας ασύλληπτος καβγάς για πάρτι και… ιδιοτροπίες χωρίς τέλος τίναξαν στον αέρα το sold out σχήμα του χειμώνα. Δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη αυλαία το Gazi Live κατέβασε άρον άρον ρολά, καθώς η Πάολα αποχώρησε από το σχήμα, «δείχνοντας» ως υπαίτιο τον Νότη Σφακιανάκη!

Ηταν θέμα ημερών, αναφέρουν οι πληροφορίες της «Espresso», αφού οι εργαζόμενοι πήγαιναν για το νυχτοκάματο με την ψυχή στο στόμα. Ετρεμαν στην ιδέα μιας πιθανής μετωπικής σύγκρουσης μεταξύ των δύο κορυφαίων τραγουδιστών, που «τρώγονταν» μεταξύ τους, και τελικά οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν. Το περιστατικό, που έφερε τα πάνω κάτω ανάμεσα στους δύο «γίγαντες» της νυχτερινής διασκέδασης, συνέβη τα ξημερώματα της προπερασμένης Κυριακής. Ο Σφακιανάκης τις ημέρες των εμφανίσεών του χρησιμοποιούσε το καμαρίνι του και ως υπνοδωμάτιο για να μην πηγαινοέρχεται στο σπίτι του στη Βάρκιζα, λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης. Αν και διατηρεί πολυτελές διαμέρισμα ακριβώς πάνω από την επιχείρηση, εκείνο το βράδυ επέλεξε να μην ανέβει. Προσπαθούσε να κοιμηθεί, όμως η ένταση της μουσικής και οι φωνές διασκέδασης από το καμαρίνι της Πάολας δεν τον άφηναν σε ησυχία. Εκείνη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, συνήθιζε να δέχεται φίλους και θαυμαστές μετά το τέλος του προγράμματός της και το ξενυχτούσαν ακούγοντας ξένη μουσική.

Εξαλλος εκείνος έστειλε στενό συνεργάτη του, ζητώντας ησυχία. Η Πάολα, θέλοντας να λύσει την όποια παρεξήγηση, πήγε στο καμαρίνι του. Η κούραση, το ξενύχτι και ο εκνευρισμός ανέβασαν τους τόνους και ο Νότης φέρεται ότι έβρισε πολύ άσχημα τη συνάδελφό του, με εκφράσεις που, όπως είπε σε φίλους πολύ στενός συνεργάτης της, την έκαναν να εκραγεί. Νωρίτερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε κάνει γνωστή την είδηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…»

Λίγες ώρες αργότερα και ο Μανώλης Σουβατζής, μαέστρος του τραγουδιστή, πήρε θέση: «Δηλαδή, όταν τελειώνεις από ένα εξουθενωτικό βράδυ και πας στο καμαρίνι σου να ξεκουραστείς, να δεχτείς τους φίλους σου, να φας ένα πιάτο φαΐ και να ηρεμήσεις, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, επειδή στο διπλανό καμαρίνι και σε μόνιμη βάση από τις 6 έως τις 3 το μεσημέρι γίνεται ρέιβ πάρτι με τη μουσική στο 1.000, οι τοίχοι του δωματίου σου να πάλλονται από την ένταση και, παρ’ όλες τις εκκλήσεις και διαμαρτυρίες σου, αυτός ο εφιάλτης να συνεχίζεται επί μήνες, αυτό λέγεται ιδιοτροπία ή κάπως αλλιώς;» 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανακοίνωσή της, η Πάολα έστειλε δικό της άνθρωπο νωρίς το βράδυ στο μαγαζί, ο οποίος πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των 120 εργαζομένων της επιχείρησης για τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθούσαν. Μια κίνηση η οποία σχολιάστηκε με πολύ θετικά λόγια, την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει όποιες σκέψεις του για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...