Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Γυμνή «βόμβα» στο σπίτι των Μπέκαμ

❱❱ Η Ελενα Κρίστενσεν, που έχει ανάψει φιτιλιές στη Βικτόρια λόγω της στενής παρέας με τον άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου, μοίρασε εγκεφαλικάΤη μια γυμνή φωτογραφία πίσω από την άλλη ανεβάζει το τελευταίο διάστημα στα social media η Ελενα Κρίστενσεν, την ώρα που η Βικτόρια Μπέκαμ φέρεται ότι βράζει στο ζουμί της αναφορικά με τη στενή φιλία που έχει αναπτύξει το διάσημο μοντέλο με τον σύζυγό της Ντέιβιντ.

Η 50χρονη top model πόζαρε ολόγυμνη ανάμεσα σε άδεια χαρτόκουτα, κοιτάζοντας προκλητικά την κάμερα και καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της με τα χέρια της. Οπως αποκάλυψε στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες, η εν λόγω φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο κάποιου νέου επιχειρηματικού της πρότζεκτ που σχετίζεται με βιβλία.

Οι αισθησιακές αυτές φωτογραφίες της, ωστόσο, αναμένεται να προκαλέσουν αναταράξεις στην οικογενειακή γαλήνη των Μπέκαμ, καθώς δημοσιοποιήθηκαν λίγες μέρες έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», που παρουσίαζε τη Βικτόρια Μπέκαμ «εξαιρετικά ανήσυχη» για τη φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή σύζυγό της και στο διάσημο μοντέλο από τη Δανία. Η Κρίστενσεν και ο Μπέκαμ είχαν βγάλει μια τρυφερή selfie τον περασμένο Δεκέμβριο, στη διάρκεια της Art Basel, και κατακλύστηκε από εκατοντάδες σχόλια χρηστών του Instagram, που τους χαρακτήριζαν «ταιριαστό ζευγάρι».

dhgdf

«Η Βικτόρια αγχώνεται συχνά σχετικά με τις φιλίες που έχει αναπτύξει ο Ντέιβιντ με γυναίκες celebrities. Υπάρχει φυσικά μια ζήλια, δεδομένου ότι θα προτιμούσε να περνάει περισσότερο χρόνο η ίδια μαζί του. Ο Ντέιβιντ και η Ελενα ταίριαξαν στη στιγμή και κράτησαν επαφή» ανέφερε πηγή στη «Sun», προσθέτοντας ότι η Κρίστενσεν δεν είναι το μόνο μοντέλο με το οποίο κάνει παρέα ο Μπέκαμ.

«Και με την Μπέλα Χαντίντ κάνουν συχνά παρέα τελευταία. Η Βικτόρια έμαθε για ένα βραδινό πάρτι στο Μαϊάμι όπου συναντήθηκαν και εκνευρίστηκε, γιατί η ίδια δεν μπορούσε να παραστεί» τόνισε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στις σχέσεις του διάσημου ποδοσφαιριστή με την Κρίστενσεν και τη Χαντίντ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...