Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

O Πέτρος και τα κορίτσια του

❱❱ Ο Κωστόπουλος τα κάνει «Ολα λάθος» με τις Μαντώ Γαστεράτου και Αννα Μαρία ΒέλληΔύο γυναίκες για τον Πέτρο Κωστόπουλο! Ο παρουσιαστής, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 14.30, στο Open, με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Ολα λάθος», θα πλαισιώνεται από δύο γοητευτικές παρουσιάστριες, αλλά και αυθεντίες στην τεχνολογία, μια και στόχος του νέου μαγκαζίνο είναι να αγαπηθεί από το νεανικό κοινό.

Ωστόσο, μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις πολλές ήταν οι υποψήφιες για αυτή τη θέση και η μάχη που δόθηκε ανάμεσά τους ήταν… στήθος με στήθος!
Τελικά, παραγωγή και κανάλι κατέληξαν ότι οι ιδανικές συμπαρουσιάστριές του είναι η Μαντώ Γαστεράτου και η Αννα Μαρία Βέλλη, ίσως γιατί αμφότερες έχουν συμβόλαιο με το κανάλι. Ως εκ τούτου, ήθελε να τις αξιοποιήσει κάπου, και κατέληξε στο ότι θα ήταν τα ιδανικά κορίτσια για τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Ολα τα προσόντα

Η Αννα Μαρία ήταν εκείνη που θα αναλάμβανε την παρουσίαση του μουσικού σόου «La banda», το οποίο, ενώ είχε ανακοινωθεί από το κανάλι, αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Η επικοινωνία της με τη νεολαία, αλλά και ο τρόπος που χειρίζεται τα social media, συν το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για μια τέτοια θέση μέτρησαν στην επιλογή της. Επίσης, έχει χιούμορ, είναι ετοιμόλογη και ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστριών που έχει μέλλον στην TV. Από την άλλη, ούτε η Μαντώ Γαστεράτου χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μια και έχει περάσει από πολλές ζώνες και προγράμματα, και είναι επίσης αρκετά δραστήρια στα social media.

Οσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο, λέγεται ότι, εκτός από τον συντονισμό της εκπομπής ως ο βασικός παρουσιαστής, θα μας… μυήσει και στα μυστικά της κουζίνας του. Λάτρης της μαγειρικής και του καλού φαγητού, θα ξεδιπλώνει on camera το μαγειρικό ταλέντο του.

«Κόπηκε» η Νικολέττα Ράλλη

f100 3

Ανάμεσα στα κορίτσια που… παρέλασαν από τα στούντιο του Open, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Κωστόπουλου, ήταν και η Νικολέττα Ράλλη, η οποία κόπηκε από τα δοκιμαστικά.

Αν και με τη Μαντώ Γαστεράτου ήταν οι επικρατέστερες, τελικά βγήκε εκτός μάχης πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Τα σενάρια για τη μη επιλογή της, πολλά: κάποιοι λένε ότι δεν τα βρήκε με την παραγωγή στο οικονομικό, ενώ κάποιοι άλλοι ότι δεν είχε χημεία με τον παρουσιαστή.

Το σίγουρο είναι ότι δεν έβαλε το χεράκι του ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος συζητάει επίσης με το κανάλι για δική του εκπομπή. Μπορεί να χώρισαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την πρώην σύντροφό του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...