Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Ξενοδοχείο» Γκάζι Live για τον Νότη

❱❱ Ο Σφακιανάκης παραμένει στο λουξ διαμέρισμα πάνω από το νυχτερινό κέντρο, παρά το φινάλε του προγράμματος μετά τη… σφαγή με την ΠάολαΕκανε τη δουλειά… ξενοδοχείο! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», o Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να μένει στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν μέχρι πρότινος μαζί την Πάολα, παρά τη διάλυση του σχήματος και τη… σφαγή που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που ανήκει στην επιχείρηση Μαροσούλη και βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του κτιρίου, όπου στεγάζεται και το νυχτερινό μαγαζί, επάνω από το καμαρίνι του δηλαδή…

Οσο για τον λόγο που δεν έφυγε ούτε μετά το άδοξο φινάλε της συνεργασίας του με την εκρηκτική συνάδελφό του; Φημολογείται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στον έγγαμο βίο του με την όμορφη Κίλι, με την οποία έγινε ζευγάρι το 1984 και παντρεύτηκε το 1991, ενώ έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά, τους 23χρονους σήμερα Απόλλωνα και Αφροδίτη.

Είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια που ο Νότης Σφακιανάκης πρωταγωνιστεί στην ελληνική δισκογραφία και τη νυχτερινή Αθήνα δεν έχει επιτρέψει στο κοινό που τον ακολουθεί φανατικά να κοιτάζει από την… κλειδαρότρυπα στην προσωπική του ζωή. Μπορεί ο ίδιος ν’ απασχολεί συχνά λόγω των απόψεών του σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα, τις οποίες και εκφράζει με πολύ πάθος και τον έχουν φέρει κατά καιρούς σε κόντρα με άλλους καλλιτέχνες, ωστόσο σε ό,τι αφορά τα ιδιωτικά του ζητήματα κάθε συζήτηση είναι κομμένη, ειδικά την τελευταία δεκαετία.

Ακριβοθώρητη

Και η όμορφη Κίλι, όμως, αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας. Πέρα από τις εκδηλώσεις για τις παρουσιάσεις των δίσκων του δημοφιλούς καλλιτέχνη, όπου δίνει συνήθως το «παρών», οι εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης που έχουν καταγραφεί στο παρελθόν είναι ελάχιστες.

Μόλις δύο φορές στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 είχε μιλήσει για τον Νότη στις εκπομπές «Πρωινός καφές» και «Κάτσε καλά», στο πλαίσιο αφιερωμάτων που είχαν γίνει στον διάσημο σύζυγό της.

Οπως έγινε γνωστό μετά το άγριο επεισόδιο με την Πάολα, ο Νότης είχε επιλέξει να μένει στο διαμέρισμα που του παραχώρησε προσωρινά η επιχείρηση στον πέμπτο όροφο του κτιρίου μετά το τέλος των προγραμμάτων του, ούτως ώστε να μην οδηγεί ξημερώματα ως τη Βάρκιζα, όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Αυτό, ωστόσο, φαίνεται να μην ισχύει, καθώς οι πληροφορίες μας λένε ότι έμενε εκεί και τα βράδια που δεν ήταν ανοιχτό το μαγαζί και πως συνεχίζει ως σήμερα να χρησιμοποιεί τον εν λόγω χώρο στο Γκάζι Live σαν… ξενοδοχείο. 

Μαζί με την εν λόγω πληροφορία, λοιπόν, έφτασαν στ’ αυτιά μας και οι φήμες ότι υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό… σύννεφα στον γάμο του καλλιτέχνη με την Αγγλίδα σύζυγό του. Ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να επανέλθει σύντομα η… λιακάδα!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...