Φαλελάκης: «Στο ίδιο κρεβάτι με τον Μηνά για 25 χρόνια»

❱❱ Συγκλονίζει ο Φαλελάκης για τη σχέση του με τον Χατζησάββα και τα ζόρια με την οικογένειά τουΓια τη σχέση ζωής με τον επί 25 χρόνια σύντροφό του Μηνά Χατζησάββα αλλά και για τη μητέρα του που μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης, προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του. 

«Από τα Χανιά έφυγα γιατί ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Μου έδινε τόση δύναμη ο Μηνάς, που θα μπορούσα να βγω στη μέση της δημοτικής αγοράς και να πω ότι είμαστε μαζί. Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι μας, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι» είπε με νοσταλγία και συνέχισε:

«Ο Μηνάς ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ξύπναγε και ξεκίναγε το πάρτι. Τον πείραζαν ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι εθνικιστικές αντιλήψεις. Η ειλικρίνειά μου πηγάζει από τον Μηνά. Με συμφιλίωσε με την ομοφυλοφιλία, αλλά και με πολλούς άλλους δαίμονες. Ο Μηνάς ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου. Μετά τον θάνατό του απομονώθηκα. Η Καραμπέτη μου είπε “σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει, αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”».

«Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μην μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Αν έγινε κάτι καλό, είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες» ξέσπασε.
Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μητέρα του, σοκάροντας με τις αποκαλύψεις ότι μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία.

«Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Ο πατέρας μου ποτέ δεν σκέφτηκε να την κλείσει μόνιμα σε ψυχιατρείο. Τη φρόντιζε και, όταν πέθανε, δεν είχε νόημα η ζωή του. Στα σαράντα της είχαμε την κηδεία του… Ετσι τη γνώρισα τη μητέρα μου. Υποτροπίασε λίγο αφότου γεννήθηκα εγώ. Είμαι το δεύτερο παιδί. Εχω έναν αδερφό μεγαλύτερο και μία αδερφή εννέα χρόνια μικρότερη, που ακολούθησε την “παράδοση” της οικογένειας και ζει στο ψυχιατρείο… Στην αμείλικτη κοινωνία του χωριού είσαι το “παιδί της τρελής”. Δεν τη λένε ψυχασθενή, τη λένε έτσι. Ο πατέρας μου έκανε ό,τι μπορούσε και κράτησε την οικογένεια ενωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...