Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Prive gala στη «σκιά» του Big Ben

❱❱ H high society «μετακομίζει» στο Λονδίνο για την έκθεση σπάνιων έργων του ΠικάσοΤα πριβέ members club Harry’s bar, Annabel’s και Loulou’s ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους Ελληνες θαμώνες τους, που τις επόμενες ημέρες θα κάνουν κατάληψη στη γηραιά Αλβιώνα. 

Ανέκαθεν το κοσμικότατο Λονδίνο γνώριζε μεγάλες δόξες την 25η Μαρτίου, με τον χορό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, για τους σκοπούς του Greek Orthodox Charity Organisation. Φέτος την τιμητική του θα έχει το dinner-gala που οργανώνεται στην Tate Modern Gallery, με εισιτήριο 500 λίρες το άτομο, για το σπουδαίο έργο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

H μοναδική έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός», σε επιμέλεια του καθηγητή Χρ. Σταμπολίδη και του Olivier Berggruen, από την Αθήνα θα μεταφερθεί στη διάσημη γκαλερί του Λονδίνου για καλό σκοπό. Οι παθιασμένοι φίλοι του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, όπως η Τιτίνα Πατέρα και η Αλίκη Λαμπροπούλου, μαζί με όσους φιλότεχνους εργάστηκαν και προσέφεραν για να πραγματοποιηθεί το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός με τα σπάνια έργα του Πικάσο στο Λονδίνο -μεταξύ των οποίων το ζεύγος Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου, η Κάθριν Εμπειρίκου, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευάς, ο Δημήτρης Χανδρής, ο Αντώνης Λαιμός, η Αναστασία Πατέρα-Μαρσάλια-, θα δώσουν το «παρών» στο gala με άλλους 300 εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Anyway, μακριά από την Αθήνα της κρίσης, η γηραιά Αλβιώνα φαντάζει ως ο καταλληλότερος προορισμός για relax, shopping και socializing. Αλλωστε, πολλοί προνομιούχοι συμπατριώτες μας, όπως ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Γιώργος Προκοπίου, τα ζεύγη Νίκου και Σήλιας Τσάκου, Πόλυ και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Βασίλη και Ρόης Αποστολοπούλου, διαθέτουν ιδιόκτητα σπίτια στις αριστοκρατικές περιοχές του Mayfair και του Eaton Square, ενώ αρκετοί Ελληνες είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, όπως οι Γιώργος Γουλανδρής και Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός, ο Διαμαντής και η Μπέσυ Λαιμού, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαβλίρη, αλλά και η ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα, που μετακόμισε στη βρετανική πρωτεύουσα τα τελευταία δύο χρόνια.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...