Δεν κρύβεται η κοιλίτσα της Παππά!

❱❱ Φουσκώνει και είναι ευτυχισμένη η Ιωάννα Παππά. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη 42χρονη ηθοποιό σε κοσμική έξοδό της μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της Θάλεια Ματίκα. Οι δύο γυναίκες κάνουν παρέα πολλά χρόνια, από τότε που υποδύονταν τις αδελφές στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Κλείσε τα μάτια».

Η Ιωάννα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος στο παιδί του συντρόφου της Κώστα Πάντου, φορούσε μαύρο παντελόνι με ασορτί μπλουζάκι, μέσα από το οποίο διαγραφόταν καθαρά η ολοστρόγγυλη κοιλίτσα της.


Θάλεια Ματίκα και Ιωάννα Παππά ποζάρουν στον φακό

Η ίδια, μιλώντας σχετικά πρόσφατα στο «People», εξήγησε την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μετά τα 40. «Σε ό,τι αφορά το θέμα της ηλικίας, όταν αποφάσισα ότι θέλω να γίνω μητέρα, εξαρχής ήμουν συμβιβασμένη με το ενδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο ή και αδύνατο. Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω τέτοιες δυσκολίες. Αλλά, αν είχα να κάνω ένα σχόλιο, θα έλεγα ότι όταν μια γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία να γίνει μητέρα έχοντας ξεπεράσει τα 40, καλό είναι να το κάνει με πίστη, αισιοδοξία και ψυχραιμία, καθώς η στατιστική συχνά αποδεικνύεται λιγότερο απόλυτη» ανέφερε η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...