Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Σπυροπούλου πίτσι πίτσι με τον γιο του «Mr Interni»

❱❱ Καυτά φιλιά της Σπυροπούλου με τον Φίλιππο Βαρβέρη σε live stage της ΑθήναςΤι τρέχει με την «Queen Dina» και τον γιο του «Mr Interni» Νίκου Βαρβέρη; Στην πρεμιέρα της εκπομπής του, στο Open, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσίασε κατ’ αποκλειστικότητα ένα βίντεο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη να φιλιούνται στα χείλη σε live stage της Αθήνας.

«Πρώτη φορά τη βλέπουμε έτσι, να εναγκαλίζεται τόσο θερμά και να ανταλλάσσει καυτά φιλιά… Οπως βλέπετε, τα φιλιά δίνουν και παίρνουν» είπε συνεργάτης του παρουσιαστή για την ξανθιά οικοδέσποινα του φετινού «My Style Rocks».

Ο Κωστόπουλος, από την πλευρά του, φάνηκε να αναγνωρίζει αμέσως τον συνοδό της. Ωστόσο, επειδή δεν ήταν απόλυτα σίγουρος, όπως είπε on air, περιορίστηκε στο να αναφέρει μόνο το μικρό του όνομα: Φίλιππος. «Στα πλάνα βλέπω τον ίδιο να σκύβει να τη φιλήσει και εκείνη να… τραβιέται, οι κάμερες όμως τους έπιασαν και οι αποκαλύψεις ήταν θέμα χρόνου» παρατήρησε ο ίδιος.

f3 5Το βίντεο με τα φιλιά της Κωνσταντίνας έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον γύρο του διαδικτύου. Η ταυτότητα του Βαρβέρη τζούνιορ, λοιπόν, δεν άργησε να γίνει γνωστή. Πρόκειται για τον γιο του ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας επίπλων σπιτιού και γραφείου Interni, ο οποίος διατηρεί και το ομώνυμο εστιατόριο στη Μύκονο.

* Φωτό δεξιά: Καυτό φιλί της παρουσιάστριας στον επιχειρηματία

Ο Φίλιππος δραστηριοποιείται κι αυτός στον χώρο της εστίασης και του εμπορίου επίπλου. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται ότι έχουν επεκταθεί, αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί των ανέμων έχει περάσει στα χέρια τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ασχολήθηκε με το θέμα που ανέδειξε μέσα από το «Ολα λάθος» και στη χθεσινή εκπομπή του, ζητώντας από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ήταν καλεσμένος του, να σχολιάσει το βίντεο με τα φλογερά φιλιά του Φίλιππου και της Κωνσταντίνας. Ο εκκεντρικός μόδιστρος, όμως, του έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. «Τα βλέπω τα φιλιά, κοίταξε να δεις, όταν έρχεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί όπου διασκεδάζω ο Φίλιππος, έτσι σχεδόν φιλάει και μένα. Το έχει αυτό το παιδί, ήταν φιλικά αυτά τα φιλιά» ήταν η άποψη του Λάκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...