Επαιρνε μάτι όλη η Κορέα

❱❱ Τέσσερις άνδρες είχαν τοποθετήσει κάμερες σε δωμάτια 30 μοτέλ και μετέδιδαν τις περιπτύξεις σε live streaming.

Περισσότερα από 800 ζευγάρια έκαναν εν αγνοία τους live streaming τις προσωπικές στιγμές τους σε μοτέλ της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις άνδρες είναι ύποπτοι ότι εγκατέστησαν τις μικροσκοπικές κάμερες, με φακό διαμέτρου ενός χιλιοστού, μέσα σε σεσουάρ, πρίζες και τηλεοράσεις 42 δωματίων σε 30 μοτέλ που βρίσκονταν σε 10 διαφορετικές πόλεις.

Οι εικόνες των ζευγαριών που έκαναν σεξ μεταδίδονταν απευθείας όλο το 24ωρο από ιστότοπο που είχε 4.000 συνδρομητές και κεντρικό server εκτός χώρας.

Ορισμένοι συνδρομητές, μάλιστα, κατέβαλαν συμπληρωματικό ποσό 40 ευρώ τον μήνα για να έχουν πρόσβαση σε «αποκλειστικό» περιεχόμενο, δηλαδή σε επιλεγμένα αποσπάσματα από τις απαγορευμένες βιντεοσκοπήσεις. Στο οπτικό υλικό που κατάφεραν να συλλέξουν στη διάρκεια της τρίμηνης δράσης τους οι επιτήδειοι, εμφανίζονται περίπου 800 ζευγάρια, η πλειονότητα των οποίων την ώρα που έκανε σεξ, διευκρίνισε η αστυνομία.

Συλλήψεις

Τα κέρδη της συμμορίας από την παράνομη αυτή δραστηριότητα ανέρχονται σε περίπου 5.500 ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα και άλλοι δύο αποτελούν αντικείμενο έρευνας. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ιδιοκτήτες των μοτέλ δεν είχαν την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση, καθώς οι δράστες τα επισκέπτονταν ως πελάτες και τοποθετούσαν τον κατασκοπευτικό εξοπλισμό με την ησυχία τους σε διάφορα σημεία.

Η Νότια Κορέα βρίσκεται αντιμέτωπη με επιδημία κρυφών καμερών, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν εγκατασταθεί από άνδρες για τη βιντεοσκόπηση γυναικών σε δημόσιους χώρους, τουαλέτες, μέσα μεταφοράς ή γραφεία. Το 2017 περισσότεροι από 5.400 άνθρωποι που ήταν ύποπτοι για τη χρήση κρυφών καμερών είχαν συλληφθεί, όμως μόνον το 2% από αυτούς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ