Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Eurojackpot: Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ,...

Βαλέρια Κουρούπη: «Αν δεν πληρωνόμουν, θα δούλευα σε σούπερ μάρκετ»

❱❱ Η Βαλέρια Κουρούπη μιλά για τις δύο guestεμφανίσεις της στο «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1, αλλά και για την Ελλάδα της κρίσης

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Μην ψαρώνεις» είναι ο τίτλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, αλλά η Βαλέρια Κουρούπη «ψάρωσε» για τα καλά, όταν ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος την πήρε τηλέφωνο για να κάνει δύο γκεστ εμφανίσεις στο σίριαλ, το οποίο παρακολουθεί φανατικά.

Η ηθοποιός, την οποία είδαμε χθες στον ρόλο της πλούσιας Εβελίνας Βερνιέρη να ντροπιάζει την παλιά φίλη της Σάντυ (Μαρία Λεκάκη), καθώς ο άνδρας της τελευταίας καταχράστηκε χρήματά της, αλλάζει συμπεριφορά στο επεισόδιο της Τετάρτης (24 Μαρτίου στις 21.45), μετανοεί και δέχεται να κατέβει ως το Κερατσίνι για να παραγγείλει ψάρια για τον γάμο της ανιψιάς της…

Ετσι την επόμενη εβδομάδα θα απολαύσουμε την ταλαντούχα ηθοποιό να δίνει τα… ρέστα της μέσα στην ψαραγορά και τα αστεία με τη συνάδελφό της να δίνουν και να παίρνουν. «Το να γίνονται σειρές με αυτό το σενάριο, αυτή τη σκηνοθεσία και με ένα λαμπρό καστ μέσα στην οικονομική κρίση δεν βοηθά μόνο την ελληνική τηλεόραση, αλλά και όλο τον κλάδο, αφού μειώνει την ανεργία. Τα πράγματα για τους ηθοποιούς είναι πολύ ζόρικα. Εγώ είχα να δουλέψω στην τηλεόραση από τη σειρά “Οι συμμαθητές”» λέει η ίδια στην «Espresso» και προσθέτει: «Σειρές όπως το “Μην ψαρώνεις”, αλλά και το “Πέτα τη φριτέζα”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο θείος μου, ο Γιάννης Μπέζος, αρέσουν πολύ στον κόσμο, γιατί είναι καλές κωμωδίες, και ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει».

Η Βαλέρια μιλά και για το «Υοur face sounds familiar», στο οποίο είχε λάβει μέρος στο παρελθόν: «Φέτος μου αρέσει πολύ το “ΥFSF”. Προσπαθώ να το παρακολουθώ, γιατί παίρνει μέρος η φίλη μου η Κατερίνα Στικούδη. Οταν χάνω το επεισόδιο μπαίνω στα βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο οι μακιγιέζ της παραγωγής, η Ολυμπία, η Ελσα, οι οποίες είναι φίλες μου και επιμελούνταν το 2016 και το δικό μου μακιγιάζ» αναφέρει.

«Λόγω της οικογένειας δεν προλαβαίνω να δω πολλά προγράμματα στη μικρή οθόνη. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπω ριάλιτι. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Προτιμώ αυτή την ώρα να βγω για ένα ποτό και να δω τους φίλους μου» συμπληρώνει.

Θεατρικά η Βαλέρια Κουρούπη ήταν στη sold out παράσταση «Μαριχουάνα STOP!» κι αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για τη «Διπλή ταρίφα» του Βασίλη Θωμόπουλου, όπου θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Κάβουρα στην περιοδεία που θα κάνει ο θίασος στην περιφέρεια.

«Είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά. Ολοι οι Ελληνες έχουν αγωνία με το μεροκάματο. Ειλικρινά σας λέω, αν δεν πληρωνόμουν από το επάγγελμά μου, θα προτιμούσα να δουλεύω ταξιτζής, να κόβω τυριά σε σούπερ μάρκετ, να κάνω μια καθαρή και τίμια εργασία από το να μην παίρνω μία από το θέατρο ή την τηλεόραση. Δεν είμαι ψώνιο. Είμαι ρεαλίστρια».

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, τη ρωτάμε αν θα τη δούμε ξανά στο πάλκο ή σε συναυλίες με την πεθερά της, τη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη. «Το εύχομαι, γιατί τη θαυμάζω και την αγαπώ» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...