Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

«Οταν λείπει η γάτα», χορεύει ο Καραμανλής

❱❱ Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του στην παράσταση όπου πρωταγωνίστησε η κοσμική Αθήνα.

Μία από τις καλύτερες, ομολογουμένως, παραστάσεις της χάρισε η Θεατροπαρέα στους εκατοντάδες πιστούς θαυμαστές της, οι οποίοι για τέσσερις ημέρες γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, για να παρακολουθήσουν την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Οταν λείπει η γάτα», σε διασκευή της Νινέτας Κασκαρέλη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα παρακολούθησαν την παράσταση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Μεταξύ των θεατών ήταν και ο Ανδρέας Μαρτίνος, ο Χάρης Βαφειάς, οι Βίλλυ και Μαίρη Παναγιωτίδη και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ενώ το προηγούμενο βράδυ το έργο χειροκρότησαν ο Αδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου και η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τον σύντροφό της, κατασκευαστή από την Κοζάνη, Γιώργο Λεγάκη.

Εξαιρετικός στον ρόλο του Μπάμπη του μαγαζάτορα ήταν ο γνωστός κοσμηματοπώλης, συνεχιστής του ιστορικού οίκου Vourakis Αντώνης Βουράκης, ενώ ακόμα μία φορά αποθεώθηκε ο εφοπλιστής Νίκος Φραγκίστας, ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία τους θεατές με τη φωνή, το στιλ και το μπρίο του.

Τον Λουκά, τον σοφέρ των Ζέμπερη, ενσάρκωσε με επιτυχία ο Mr Mont Blanc Τίμος Τζάννες, τον εφοπλιστή Ζέμπερη υποδήθηκε ο πλαστικός χειρουργός Χρίστος Αργυρόπουλος και τον μουσικό Νικήτα, ο Γιώργος Αλεξανδράτος. Οσο για τις κυρίες της παράστασης, ήταν όλες μία και μία -από τη Νινέτα Κασκαρέλη, η οποία ενσάρκωσε τη μαγείρισσα των Ζέμπερη, Μαριγώ, έως τη Νινέττα Βαφειά, στον ρόλο της καμαριέρας Παγώνας. Αφηγητές του έργου ήταν ο Mr Titan Τάκης Κανελλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κουλούρης.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση όλη η Ομάδα Θεάτρου 08 – Θεατροπαρέα 08 και οι συνεργάτες μας σας υποδεχτήκαμε, εσάς που τόσες φορές μας στηρίξατε και μας δείξατε την αγάπη σας, στην τελευταία μας παράσταση “Οταν λείπει η γάτα”, η οποία δόθηκε από τις 15 Μαρτίου έως τις 19 Μαρτίου 2019 στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Το όνειρο το ζήσαμε μαζί σας, είστε η δύναμή μας και με εσάς θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο πρόεδρος της Θεατροπαρέας Αντώνης Βουράκης.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι τα έσοδα των παραστάσεων, τα οποία ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, διατίθενται όλα αυτά τα χρόνια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωφελείς σκοπούς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...