Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η βουτιά του ξενοδόχου από τον τρίτο όροφο και ο… σοδομισμός με μπουκάλι

❱❱ Το αμαρτωλό παρελθόν του επιχειρηματία και της σεξοβόμβας συντρόφου του.

Οτι δεν έσπρωξε τον 39χρονο ξενοδόχο σύντροφό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας, όπου διέμεναν, υποστήριξε στην απολογία της στον ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας η 32χρονη Ελληνολιβανέζα καλλονή Ειρήνη Λύρη, που αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η μελαχρινή διερμηνέας απέδωσε τη «βουτιά» στο κενό του άτυχου ξενοδόχου στην κατανάλωση αλκοόλ, σε συνδυασμό με τις ουσίες που φέρεται ότι είχε πάρει. Οπως ισχυρίστηκε, δεν ξέρει πώς ακριβώς έπεσε ο 39χρονος Ν.Χ., καθώς βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τον είχε… κλειδώσει στη βεράντα! Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με τον σύντροφό της και, όπως υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι, επειδή φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα.

«Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από εμένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή» φέρεται ότι υποστήριξε στην απολογία της, ενώ πρόσθεσε στον δικαστικό λειτουργό ότι ο 39χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπίρα. Στο σπίτι βρέθηκαν ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού» φέρεται ότι είπε η Ειρήνη Λύρη.

10 11 f1 26815339 2067722510132218 7574511033853847931 n

Τις βίαιες συμπεριφορές του 39χρονου εις βάρος της επιβεβαίωσε στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικό πρόσωπο της 32χρονης, το οποίο είχε περάσει από το διαμέρισμα της Βούλας το πρωί της επίμαχης ημέρας. Αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας σε συνδυασμό με την απολογία της κατηγορουμένης, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της σε αστυνομικό τμήμα.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο η εντυπωσιακή καλλονή δήλωσε ακόμη μία φορά αθώα και ευχήθηκε να γίνει καλά ο 39χρονος, που έχει τραυματιστεί σοβαρά. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καβγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την Αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα» είπε στους δημοσιογράφους.

«Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Ως τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον 39χρονο» δήλωσε ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας.

Τα θερμά επεισόδια και η καταγγελία της καλλονής για… σοδομισμό με μπουκάλι

10 11 f2

Οι εντάσεις και τα θερμά επεισόδια φέρεται ότι αποτελούσαν καθημερινότητα για τον 39χρονο bon viveur Ν.Χ. και την εκρηκτική σύντροφό του Ειρήνη Λύρη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι βίαιοι καβγάδες τους φτάνουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από έναν χρόνο, τον Μάρτιο του 2018, αστυνομικοί είχαν φτάσει στο διαμέρισμα της Γλυφάδας όπου διέμενε τότε το ζευγάρι και είχαν βρει την καλλίγραμμη Ελληνολιβανέζα να ωρύεται πως ο σύντροφός της τής επιτέθηκε και τη βίασε!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο επιχειρηματίας τη χτύπησε επανειλημμένα στον λαιμό, στο κεφάλι, στα χέρια και τα πλευρά και αφού τη… δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, στη συνέχεια έβαλε με τη βία και παρά τη θέλησή της ερωτικά βοηθήματα και ένα… μπουκάλι στο αιδοίο και στον πρωκτό της!

Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και κατήγγειλε πως η εντυπωσιακή μελαχρινή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και κινήθηκε εναντίον του κρατώντας μαχαίρι!
Μάλιστα, κατηγόρησε τη σύντροφό του ότι του έκλεψε το ποσό των 78.000 δολαρίων καθώς και τρεις επιταγές, ύψους 9.500 ευρώ καθεμία!

Η υπόθεση έφτασε στον ανακριτή, με το ζευγάρι να ανακαλεί τις βαριές αλληλοκατηγορίες και να κάνει λόγο για… παρεξήγηση που προκλήθηκε στο πλαίσιο μιας έντονης ερωτικής συνεύρεσης, εξαιτίας της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ!

«Τον αγαπώ»

Μάλιστα, η 32χρονη δήλωσε ότι αγαπάει τον σύντροφό της και τόνισαν και οι δύο ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου. Η υπόθεση έκλεισε και επισήμως τον Σεπτέμβριο του 2018 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με τους δικαστές να αποφαίνονται να μη γίνει κατηγορία εις βάρος τους.
Ωστόσο, δύο μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί ακόμα ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι, με νέες καταγγελίες της 32χρονης περί κακοποίησης! Η ίδια, πάντως, είχε αλληλομηνυθεί στο παρελθόν και με προηγούμενο σύντροφό της, γιο γνωστής παρουσιάστριας!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...