Ο Σαββίδης «γλυκοκοιτάζει» την «ωραία» Ελένη

❱❱ Ο Ιβάν Σαββίδης «γλυκοκοιτάζει» την Ελένη Μενεγάκη!

Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του Open να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την «ωραία Ελένη» της TV, γιατί πολύ απλά αποτελεί σταθερή αξία για τους διαφημιστές, σε μια αγορά «παγωμένη» από διαφήμιση.

Το δέλεαρ για την ξανθιά παρουσιάστρια να αφήσει την ασφάλεια του Alpha και να μετακομίσει σε ένα κανάλι που χτίζεται τώρα, αλλά κατοχυρώνει δυνατά ονόματα, όπως αυτό του Λάκη Λαζόπουλου, θα είναι φυσικά ένα πολύ προσοδοφόρο συμβόλαιο, με πολλά μηδενικά.

Ο κραταιός καναλάρχης, επιθυμώντας να εκτοξεύσει τον σταθμό του από το 4% της τηλεθέασης, προτίθεται να υπογράψει «χρυσά συμβόλαια» με τηλεαστέρες. Στο πλαίσιο αυτό προτίθεται στο μέλλον να βολιδοσκοπήσει και τις προθέσεις της παρουσιάστριας… Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση του Alpha σκοπεύει να επαναδιαπραγματευτεί ακόμη και συμβόλαια που λήγουν το 2020, όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη, παρόλο που η εκπομπή της τελευταίας φέτος σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Με αυτή την προοπτική, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, και όλοι στη δημοσιογραφική πιάτσα μιλούν για ένα περίεργο καλοκαίρι, με μεταγραφές που θα συζητηθούν, ενώ μετά τη συστέγαση του Alpha με το Star οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα επανεξεταστούν όλα τα συμβόλαια των τηλεαστέρων που λήγουν το φετινό καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, βλέποντας πλέον ότι η πίτα της τηλεθέασης έχει μοιραστεί, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά σταθμός που να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στη διαφήμιση, σε μια διαφημιστική αγορά που λόγω της παρατεταμένης κρίσης αργοπεθαίνει, σκέφτονται όλο και πιο σοβαρά να διαπραγματευτούν από την αρχή τις αμοιβές των τηλεαστέρων, και μάλιστα να έχουν ενιαία και σταθερή γραμμή σ’ αυτή την απόφαση, ώστε τα κορυφαία ονόματα να αντιμετωπίζουν ένα… μονοπώλιο που θα καθορίζει τιμές και απολαβές.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ