Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Το καθηλωτικό «Fargo» έρχεται στην ΕΡΤ2!

❱❱ Απόψε κάνει πρεμιέρα η δραματική σειρά θρίλερ που έχει σαρώσει τα βραβεία και βασίζεται στην κλασική ταινία

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Το ’πε και το ’κανε η ΕΡΤ! H μία μετά την άλλη κάνουν πρεμιέρα οι νέες ξένες σειρές της, επιβεβαιώνοντας αυτό που είπε στην παρουσίαση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Δρόσος: ότι η ΕΡΤ είναι για όλα τα γούστα!

Οι βραβευμένες ξένες σειρές έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε σίριαλ, όπως «Οικογένεια Ντάρελ», «Ντετέκτιβ Μέρντοχ», «Missing», The Affair». Και οι επιτυχίες συνεχίζονται…

Απόψε και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.30 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολυβραβευμένη δραματική σειρά-θρίλερ 10 επεισοδίων «Fargo», παραγωγής ΗΠΑ 2014, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. H σκηνοθεσία είναι του Ανταμ Μπέρν-στιν (βραβευμένος με Emmy) και το σενάριο του Νόα Χόλι. Στη σειρά, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο παίζουν οι Μπίλι Μπομπ Θόρντον (βραβευμένος με Οσκαρ), Μάρτιν Φρίμαν (βραβευμένος με BAFTA), Κόλιν Χανκς, Αλισον Τόλμαν, Μπομπ Οντενκερκ (βραβευμένος με Εmmy), Ολιβερ Πλατ, Κέιτ Γουόλς (βραβευμένη με το Βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών), Γκλεν Χάουερτον και Τζόι Κινγκ.

Το σίριαλ βασίζεται στην κλασική πλέον ταινία «Fargo», που έχει βραβευτεί με Οσκαρ και πραγματεύεται μια αληθινή ιστορία εγκλήματος. Χαρακτηρίζεται από ένα ιδιότυπο χιούμορ, με καινούργια υπόθεση και καινούργιους χαρακτήρες. Ο ήρωας της ιστορίας είναι ο Λόρνε Μάλβο, ένας δαιμόνιος τυχοδιώκτης που αλλάζει για πάντα τη ζωή του Λέστερ Νάιγκαρντ, ο οποίος εργάζεται ως ασφαλιστής σε μια μικρή πόλη.

Ιδιότυπη οικογένεια

Ο αστυνομικός Γκας Γκρίμλι, ένας μοναχικός άνθρωπος και μοναδικός γονέας σε μια ιδιότυπη οικογένεια, καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και στο καθήκον του, όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο. Μαζί του σ’ αυτήν την περιπέτεια και η φιλόδοξη αστυνομικός Μόλι Σάλβερσον.

Η σειρά απέσπασε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες σε όλους τους κύκλους. Τα πιο σημαντικά είναι: Χρυσή Σφαίρα Α΄ ανδρικού ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία στον Μπίλι Μπομπ Θόρντον το 2015, βραβείο Εmmy ζώνης υψηλής τηλεθέασης, σκηνοθεσίας στον Κόλιν Μπάκσι (2014), βραβείο Εmmy διανομής ρόλων (2014), βραβείο Εmmy ζώνης υψηλής τηλεθέασης, καλύτερης μίνι σειράς (2014).

Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Το δίλημμα του κροκόδειλου», ξετυλίγεται το νήμα της υπόθεσης… Ενας αδίστακτος τυχοδιώκτης, ο Μάλβο, γνωρίζεται με έναν ασφαλιστή σε μια μικρή πόλη και τον στρέφει προς μια κατεύθυνση που θα τον καταστρέψει. Η αστυνομικός Μόλι υποψιάζεται ότι ο ασφαλιστής Λέστερ έχει σχέση με τις δολοφονίες, αλλά το νέο της αφεντικό στο τμήμα τη σπρώχνει προς άλλη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, ο τυχοδιώκτης Μάλβο μπαίνει σε μια υπόθεση εκβιασμού εναντίον ενός ανθρώπου που είναι γνωστός ως ο «βασιλιάς του σούπερ μάρκετ»…

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...