Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Του μ@@νιού το πανηγύρι!

❱❱ Απίθανος Λευτέρης Παπαδόπουλος! Ο Ανδρέας που του άρεσε το… σπορ και η μαλ@@@@μένη Λοΐζου.

Ενας σπουδαίος στιχουργός… απασφάλισε! Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος παραχώρησε μία (απολαυστική) συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος» και μίλησε για όλα.

Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Χρησιμοποιώντας τη λαϊκή λέξη του όρου «αιδοίο» σχεδόν ανά δύο φράσεις του. Τελικά, ένα αιδοίο παντού είναι χρήσιμο, ό,τι κι αν θέλει να περιγράψει ο χειμαρρώδης δημιουργός. Εκτός όμως από το αιδοίο, δήλωσε πως λατρεύει και τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ θυμήθηκε περιστατικά που τον αφορούν, όπως όταν τον ρώτησε στο σπίτι του Λέοντα Καραπαναγιώτη, όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι, «Πρόεδρε, γ@μείς;».

«Μωρέ, γ@@@@σε ασυστόλως και διαρκώς, μέγας μ@@@@κιας!» ανέφερε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος απαντώντας στην ερώτηση. Και συνέχισε απτόητος: «Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον, γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει την γκόμενα ενός φίλου του» είπε.

Οταν ο Δημήτρης Δανίκας τον ρώτησε για τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, το στόμα του στιχουργού πήρε… φωτιά: «Ηταν μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Κάποια στιγμή βρέθηκαν μαζί στο ίδιο αεροπλάνο. Ωραίο μ@@νί. Του την έπεσε. Ο Ανδρέας ήταν μ@@@@κιας. Τι να κάνουμε; Την ερωτεύτηκε. Εγώ ξέρεις πόσα χρόνια είμαι παντρεμένος με τη Ράια; Από το 1976, δηλαδή 43 χρόνια. Την ερωτεύτηκα. Γι’ αυτό είμαι και θα είμαι μαζί της για πάντα. Το ίδιο συνέβη και στον Ανδρέα. Και πού ’σαι… Αυτός ο άνθρωπος που έκανε εκείνο το αλησμόνητο νεύμα σαν να έλεγε “έλα έξω” στη Δήμητρα από το αεροσκάφος που τους έφερνε από το Λονδίνο, αυτός λοιπόν είχε μεγάλα α@@@δια» συνέχισε.

«Κοιτάω στη ζούλα»

Στην ίδια συνέντευξη ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αυτοχαρακτηρίστηκε άνθρωπος χύμα! «Πριν γνωρίσω τη Ράια (σ.σ.: Μουζενίδου), ξενυχτούσα, ξενοπηδούσα. Τώρα κοιτάω καμιά γυναίκα στη ζούλα» ομολόγησε. Οσο για τις γυναίκες που θα ήθελε στο κρεβάτι του, είναι «η Μόνικα Μπελούτσι αλλά πιο πολύ η Ρίτα Χέιγουορθ». Και οι τραγουδιστές που ξεχωρίζει; Είναι ο Γιώργος Νταλάρας, τον οποίο περιγράφει ως «μέγα τραγουδιστή και ξεχωριστό άνθρωπο». Και ο Μανώλης Μητσιάς «για το επίπεδό του». Από τους νεότερους, η απάντησή του προκάλεσε έκπληξη: «Μ’ αρέσει η Νατάσσα Μποφίλιου. Καλή φωνή, ωραίο μ@@@@κι, είναι και αριστερή. Αλλά για μένα η μεγάλη φωνή είναι η Χαρούλα Αλεξίου. Καμία άλλη σαν αυτή» τόνισε.

«Εμπλεξε με τον άντρα της η Μυρσίνη»

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος προέβη και σε αποκαλύψεις για τη Μυρσίνη Λοΐζου (φωτό) και τη σχέση που έχει μαζί της, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι συνέχισε να εισπράττει τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της. «Η μάνα της ήταν η Μάρω Λοΐζου. Διάσημη συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Ομως ο Μάνος ερωτεύτηκε μια ηθοποιό, τη Δώρα Σιτζάνη. Ηταν μ@@@@ρος και παιδί με μπέσα. Μαζί ζήσανε πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή πέθανε ο Μάνος, πέθανε η Δώρα. Ετσι συμβαίνει με τους μεγάλους έρωτες. Την έχω βαφτίσει (σ.σ.: τη Μυρσίνη Λοΐζου). Είναι μ@@@@@σμένη. Ηταν πάρα πολύ όμορφο και έξυπνο παιδί. Αλλά φοβάμαι πως έμπλεξε. Κυρίως έμπλεξε με τον άντρα της. Και έβγαλε μια κακία. Πάντα ήταν εναντίον του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε ο δημοφιλής στιχουργός.

Και πρόσθεσε: «Η Μυρσίνη βρισκόταν σε κατάσταση έσχατης πενίας. Είναι ξεφτίλα αυτό που έκανε. Ετσι, λόγω ανάγκης, άρχισε να εισπράττει τη σύνταξη της μητέρας της. Η πράξη είναι απαράδεκτη. Ομως θα βρέθηκε σε κατάσταση έσχατης φτώχειας. Γι’ αυτό το έκανε. Αλλιώς δεν έχει καμία δικαιολογία» τοποθετήθηκε ο καλλιτέχνης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...