Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Είσαι μπάσταρδος»

❱❱ Επίθεση από την Αλεσάντρα Μουσολίνι (εγγονή του Ιταλού δικτάτορα) στον Τζιμ Κάρεϊ εξαιτίας ενός σκίτσου που ανέβασε στο twitter ο ηθοποιός.

Ιταλοχολιγουντιανός πόλεμος ξέσπασε στο twitter εξαιτίας σκίτσου που «ξύπνησε» τα φασιστικά φαντάσματα του παρελθόντος και τα άγρια ένστικτα της απογόνου του Μουσολίνι.

Η Ιταλίδα πολιτικός Αλεσάντρα Μουσολίνι αποκάλεσε «μπάσταρδο» τον ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ, αφού αυτός το Σάββατο έκανε tweet ένα σκίτσο με τα πτώματα του παππού της Μπενίτο Μουσολίνι και της ερωμένης του Κλαρέτα Πετάτσι.

Μάλιστα, ο Κάρεϊ συνόδευε το σκίτσο με το εξής σχόλιο: «Αν αναρωτιέσαι πού οδηγεί ο φασισμός, απλώς ρώτα τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλαρέτα». Η 56χρονη Μουσολίνι, που συμμετέχει στο Ευρωκοινοβούλιο ως μέλος του κεντροδεξιού ιταλικού κόμματος Forza Italia, πήρε αυτή την ανάρτηση πολύ προσωπικά και θέλησε να υπερασπιστεί την οικογενειακή τιμή της.

Το σκίτσο, το οποίο φιλοτέχνησε ο ίδιος ο ηθοποιός, βασίστηκε στα πραγματικά γεγονότα, αφού όντως ο Μουσολίνι και η ερωμένη του πιάστηκαν αιχμάλωτοι από κομμουνιστές αντάρτες και οδηγήθηκαν στις 28 Απριλίου 1945 στο εκτελεστικό απόσπασμα. Το ζευγάρι, μαζί με άλλες ηγετικές μορφές του ιταλικού φασιστικού κόμματος, ταξίδευε στην Ιταλία και σχεδίαζε να περάσει στην Ελβετία, ουδέτερο έδαφος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την εκτέλεσή τους τα πτώματά τους, μαζί με εκείνα άλλων φασιστών, κρεμάστηκαν ανάποδα μπροστά από ένα βενζινάδικο στο Μιλάνο.

15.000 αναδημοσιεύσεις

Με το σκίτσο που παραπέμπει σε εκείνο το περιστατικό ο Καναδοαμερικανός ηθοποιός, που έχει επίσης κάνει αντίστοιχες επικριτικές αναρτήσεις και για τον Τραμπ, θέλησε να εκφράσει τις απόψεις του για τον φασισμό. Τις απόψεις αυτές συμμερίστηκαν αρκετοί, αφού η ανάρτησή του απέσπασε πάνω από 57.000 likes και έγιναν 15.000 αναδημοσιεύσεις. Η Μουσολίνι όμως, πρώην ηθοποιός και μοντέλο και ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εξοργίστηκε τόσο, ώστε τον έβρισε κάτω από την ανάρτησή του. Εκτός από το «μπάσταρδος», άρχισε να κάνει retweet τα μηνύματα όλων εκείνων των χρηστών οι οποίοι έσπευσαν να του ζητήσουν να κάνει σκίτσο και με κάποιες από τις «σκοτεινές» σελίδες της αμερικανικής ιστορίας, όπως ο πόλεμος στο Βιετνάμ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...