Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Θα ήθελα ένα παιδί από τον Ανδρέα…»

❱❱ Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της με τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου σε μια συνέντευξη-ποταμό στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από τη ζωή της με τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, τον πόλεμο που δεχόταν από το στενό περιβάλλον του, αλλά και το ανεκπλήρωτο όνειρό της να αποκτήσει παιδί μαζί του!

«Σήμερα που το σκέφτομαι θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα. Κάποια στιγμή μού είπε ο Ανδρέας: “Ηταν πολύ κρίμα που σε γνώρισα τώρα, γιατί αν σε γνώριζα λίγα χρόνια νωρίτερα, τώρα θα είχαμε δύο παιδιά μαζί μέχρι εκεί πάνω”. Εγώ τότε δεν μπορούσα να σκεφτώ ένα παιδί σε τέτοιου είδους εκλογικές αναμετρήσεις, τότε δεν χώραγε ένα παιδί. Σήμερα όμως, ναι, θα ήθελα ένα παιδί από τον Ανδρέα και κακώς που δεν το επιδίωξα…» ανέφερε συγκινημένη η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της που δεν δέχθηκε πρόσκληση για να παρευρεθεί στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ εκτόξευσε τα βέλη της στην οικογένεια του εμβληματικού πολιτικού και στη νόθα κόρη του που, όπως υποστήριξε, δεν παντρεύεται για να παίρνει τη μισή σύνταξή του!

«… Εψαξαν παντού για να βρουν χρήματα και ήταν έτοιμοι να με αντιμετωπίσουν χειρότερα από τον Ακη Τσοχατζόπουλο, σε περίπτωση που έβρισκαν κάτι. Δεν μπόρεσαν να βρουν, όμως. Το δεύτερο που μου έκανε η οικογένεια του Ανδρέα ήταν να μου φέρουν τη νόθα κόρη του για να διεκδικήσει τη μισή μου σύνταξη!» ανέφερε με μεγάλη δόση πικρίας η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας εχθρική τη στάση της οικογένειας απέναντί της.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν αναφέρθηκε στην πρώτη πριβέ συνάντησή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο γραφείο του: «Μια μέρα μού τηλεφωνεί στις 7.40 το πρωί… Εγώ κοιμάμαι βαθύτατα, έπειτα από ένα κουραστικό δρομολόγιο. Χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού και λέει: “Δήμητρα, εσύ;” Και λέω “Ναι”. “Παπανδρέου εδώ”, απαντά, και πέφτω κάτω από το κρεβάτι, γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μου τηλεφωνεί ο πρωθυπουργός της χώρας. Μου λέει: “Τι λες το βράδυ να βρεθούμε στο γραφείο μου, να πιούμε ένα ποτό και να μιλήσουμε;” Πήγα, βεβαίως, με κομμένα πόδια. Ε, καταλαβαίνετε, προσπαθούσε ο άνθρωπος να έρθει σε μια επαφή… Αφού, λοιπόν, με κέρασε ένα ποτό, μιλήσαμε λιγάκι, έβαλε λίγο μουσική -του άρεσαν τα πορτογαλέζικα τραγούδια- και μου λέει “χορεύουμε;”… Καταλαβαίνεις ότι τρέμουν τα πόδια σου, αλλά όλα αυτά είναι ιστορία, το καθοδήγησε ο ίδιος…»

—-

Η βίλα, η καταδίκη για χρέη και η εντολή να την «τελειώσουν»

Δεν είναι μυστικό πως τα τελευταία χρόνια η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αντιμετωπίζει δυσβάσταχτα χρέη, ενώ την καθημερινότητά της διαμορφώνουν πλέον οι δικαστικές διαμάχες και οι επαναλαμβανόμενοι πλειστηριασμοί.

Πηγή όλων των κακών είναι η περιβόητη βίλα της οδού Αγράμπελης 3, η οποία αγοράστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τον Ιανουάριο του 2007 η Δήμητρα Λιάνη αποφάσισε να δώσει αντιπαροχή τη βίλα, ώστε να κατεδαφιστεί και στη θέση της να ανεγερθεί συγκρότημα από έξι μεζονέτες 320 τετραγωνικών μέτρων καθεμιά.

Ωστόσο, λόγω αδυναμίας της να καλύψει τις υποχρεώσεις της για τη συντήρηση των τριών από αυτές, οι οποίες παρέμεναν απούλητες ή ξενοίκιαστες, σιγά σιγά άρχισαν να την πνίγουν τα χρέη σε τράπεζες και Εφορία.

Η πρώτη φορά που βγήκε σε πλειστηριασμό το πολυτελές ακίνητο ήταν τον Νοέμβριο του 2011. Υστερα από αλλεπάλληλους πλειστηριασμούς μία από τις νεόδμητες μεζονέτες άλλαξε τελικά χέρια τον Ιούνιο του 2017, αντί 581.500 ευρώ. Ωστόσο, η Δήμητρα Λιάνη συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Εφορία και τους πιστωτές, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί προ ημερών σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση. Αναφερόμενη στην καταδίκη της, είπε «οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου», ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει εντολή «να τελειώσετε τη Λιάνη»!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...