Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Διοικητής αστυνομίας με άρωμα από… Netflix!

❱❱ Ο Σωτήρης Δούβρης μιλά για τον ρόλο του στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 και εξηγεί πού οφείλεται η μεγάλη επιτυχία τηςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο νέος διοικητής της αστυνομίας στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι άδικα, καθώς ο Σωτήρης Δούβρης τον υποδύεται με μεγάλη μαεστρία, θυμίζοντας αντίστοιχους ξένους ρόλους στα αστυνομικά σίριαλ του Netflix.

Για τον Πατρινό ηθοποιό το 2019 είναι η χρονιά του, καθώς απέκτησε μια κορούλα, παίζει σε σειρά που φιγουράρει πρώτη στο top 10 της τηλεθέασης, ενώ η παράσταση «Οι 12 ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη, στην οποία παίρνει μέρος, είναι sold out και έχει πάρει το πράσινο φως για έκτη σεζόν!

«Είμαστε εγωιστές»

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Σταύρου, στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, στον Αντώνη Καρυστινό, στην Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που με μεγάλο ενδιαφέρον έρχονται και μου λένε ο καθένας τους μια γνώμη για τον ρόλο. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε λίγο εγωιστές και δύσκολα δεχόμαστε να μας πουν μια άποψη οι συνάδελφοί μας. Οταν έχω, όμως, να πάρω από την εμπειρία του Αλέξανδρου Σταύρου στις καθημερινές σειρές και τη θεατρική παιδεία του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, μόνο κερδισμένος είμαι» λέει στην «Espresso» ο Σωτήρης Δούβρης.

«Φυσικά, ο ρόλος του Δημήτρη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μου ρόλους στη μικρή οθόνη και οι γονείς μου, καθώς και η γυναίκα μου, που βρίσκεται σε άδεια λοχείας, είναι φανατικοί τηλεθεατές μου. Πάντα, όμως, με υποστηρίζουν οι συγγενείς μου, όπως όταν με έβλεπαν στη σειρά του Mega “To νησί”. Εκεί υποδυόμουν τον Νικόλα, έναν λεπρό, που έφευγε κολυμπώντας από τη Σπιναλόγκα και πήγαινε και έβλεπε στην απέναντι όχθη στο χωριό του τη γυναίκα του, μέχρι που τον πυροβόλησαν οι Γερμανοί». Πώς, όμως, βρέθηκε στην «Επιστροφή», υποδυόμενος τον διοικητή Δημήτρη Γιάνναρη; Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όταν τον πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης της σειράς Αλέξανδρος Πανταζούδης πέταξε από τη χαρά του γιατί έχει παρακολουθήσει όλες τις δουλειές του στην τηλεόραση. «“Η επιστροφή” είναι μια σειρά που γυρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε φυσικούς χώρους και όχι σε ψεύτικα σκηνικά. Ετσι έχει ένα ατού και μια κινηματογραφική ματιά, παρόλο που απαιτεί ετοιμότητα από τους ηθοποιούς και μεγάλη αντοχή. Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας τίμιος αστυνομικός, που δεν έχει έρθει ποτέ στο παρελθόν του με ηθικά διλήμματα, όπως επάγγελμα ή προσωπική ζωή. Οι παγίδες που του στήνουν για να σταματήσει την έρευνα που έχει αναλάβει τον πεισμώνουν» μας λέει. «Γι’ αυτό “Η επιστροφή” έχει καταφέρει, αν και καθημερινό σίριαλ, να ιντριγκάρει τους τηλεθεατές, γιατί δεν είναι μια ερωτική σαπουνόπερα, αλλά μια καθημερινή σειρά με αστυνομική δράση και φοβερό μυστήριο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης για έναν γονέα από το να χάσει το παιδί του και το συνειδητοποιώ ακόμη περισσότερο τώρα που έχω τριών μηνών μωρό» προσθέτει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...