Στην έξοδο του ΑΝΤ1 ο Λιάγκας, ανοιχτός (Open) σε προτάσεις

❱❱ Τέλος και ο Γιώργος Λιάγκας από τον ΑΝΤ1; Εξι χρόνια μετά τη μεγάλη μεταγραφή του από το Mega στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον σταθμό.

Βέβαια, και που ήταν φέτος στο δυναμικό του δεν τον είδαμε κάπου, γιατί «δεν χωρούσε στο πρόγραμμα», όπως έχει πει ο ίδιος σαρκαστικά, πριν από λίγο καιρό μπροστά στις κάμερες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη φημολογία των τελευταίων ωρών, ο Γιώργος Λιάγκας, το συμβόλαιο του οποίου με το κανάλι λήγει τον Ιούνιο, δεν προτίθεται καν να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για την τυπική λύση της συνεργασίας τους, κάνοντας σαφές ότι η σχέση τους δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε… Ενδεικτική, άλλωστε, του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και της πρόθεσης του παρουσιαστή, είναι η δήλωσή του στις αρχές Ιανουαρίου, στην κάμερα του Star: «Δεν είναι δικό μου κανάλι, δεν αποφασίζω εγώ, είμαι υπάλληλος και θα περιμένω μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου».

Ο ΑΝΤ1, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει επισήμως το… διαζύγιό τους, καθώς, όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού στην «Espresso», ακόμη και τον Ιούνιο υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί το «συν ένα» του συμβολαίου του παρουσιαστή! Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συνεργασίας με το Open.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ