Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Πηνελόπη Πλάκα: «Ο Μπέζος είναι φοβερά γενναιόδωρος με τα νέα παιδιά»

❱❱ H Πηνελόπη Πλάκα μιλά για το «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1, τη συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό, αλλά και τις ρίζες τηςΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Μέσα σ’ ένα σκηνικό από κατσαρόλες, τηγάνια και τραπέζια εστιατορίου συναντήσαμε την Πηνελόπη Πλάκα, τη δυναμική σεφ Φωτεινή από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», που χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση!

Τη ρωτάμε, λοιπόν, ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά για έναν ηθοποιό. «Μα να συμμετέχει σε μια σειρά, σε μια ταινία, σε μια παράσταση η οποία γίνεται αποδεκτή από το κοινό. Αυτή την επιβράβευση και το μπράβο από τους τηλεθεατές την παίρνουμε φέτος όλοι οι συντελεστές του κωμικού σίριαλ του ΑΝΤ1, κι αυτό μας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Και η συνέντευξή μας γίνεται για μένα σε μια πολύ όμορφη στιγμή, καθώς ο σταθμός μάς ανακοίνωσε μόλις προχθές ότι πήραμε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει η σειρά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν» λέει με ενθουσιασμό.

Πώς είναι για μια 27χρονη ηθοποιό να συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπέζο; «Δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει για το υποκριτικό ταλέντο του Γιάννη Μπέζου. Αυτό το έχει αποδείξει η καριέρα του. Εγώ θα σας μιλήσω για τον άνθρωπο και πώς εισπράττω τη συνεργασία μαζί του. f2 3Ο κύριος Μπέζος είναι ένας σπάνιος άνθρωπος, βοηθητικός, ανοιχτός, φιλικός και φοβερά γενναιόδωρος με τους νέους ηθοποιούς. Αγαπώ την κρίση του και το χιούμορ του, αλλά και τον τρόπο που αγκαλιάζει τα νέα παιδιά, που μπροστά του νιώθουν αρχικά μια ανασφάλεια, μετά σεβασμό και ύστερα ευγνωμοσύνη».

Ταλαντούχα σεφ

Ως γνωστόν, η Πηνελόπη υποδύεται στη σειρά μια ταλαντούχα σεφ. Στην πραγματικότητα, τι σχέση έχει με την κουζίνα; «Με τον ρόλο μου έχω πολλά κοινά, γιατί και εγώ, όπως και η ηρωίδα μου η Φωτεινή, μαγειρεύω πολύ καλά. Το φαγητό είναι γνώση, φαντασία και απαιτεί εξυπνάδα. Εκείνη που με έμαθε να μαγειρεύω από έξι ετών είναι η γιαγιά μου, η οποία ήταν φοβερή μαγείρισσα με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. Η γιαγιά μου την αγάπη της για τα παιδιά και τα εγγόνια της την έδειχνε μέσα από τις νοστιμιές που ετοίμαζε. Τι να σας πω; Για εμένα η γιαγιά μου και ο παππούς μου, επειδή ζούσα μαζί τους, ήταν οι δεύτεροι γονείς μου. Ουσιαστικά μεγάλωσα με τέσσερις γονείς, έτσι έχω συνηθίσει να λέω. Και επειδή οι παππούδες μου λάτρευαν την ελληνική κουζίνα, έμαθα και εγώ να αγαπάω το φαγητό. Γιατί, κακά τα ψέματα, το φαγητό είναι οι παιδικές μας αναμνήσεις, άρα και η ταυτότητά μας» αναφέρει.

«Εχω καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη. Αρα πολλά εξηγούνται με την εμμονή που έχω στο καλό και ποιοτικό φαγητό. Συγκεκριμένα, το πρώτο φαγητό που έφτιαξα ήταν γεμιστά σε ηλικία οκτώ ετών. Μπαίνει ο πατέρας μου στο σπίτι και λέει στη μητέρα μου: “Πολύ ωραία τα γεμιστά που άφησες στο τραπέζι”. Εκείνη του απάντησε: “Μα δεν έφτιαξα γεμιστά”. Και με κοιτάνε και οι δύο παράξενα. Από εκεί και πέρα το πήραν απόφαση ότι θα ανακατεύομαι με τις μυρωδιές, τις κατσαρόλες και τις κουτάλες» μας λέει για τις ρίζες της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...