Τιτίκα Σαριγκούλη: «Ποια πάγια; Είναι αίσχος, πονηράδα…»

❱❱ Ξεσπαθώνει η Σαριγκούλη κατά εταιρίας που της ζητά 84,5 € για τηλέφωνο στο καμένο από τις πυρκαγιές σπίτι της στον Νέο Βουτζά Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Να έχει καεί το σπίτι σου στις φονικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής, να μην μπορείς να το φτιάξεις, λόγω ολιγωρίας της Πολιτείας, και στο τέλος να σου ζητάνε να πληρώσεις και τα πάγια του σταθερού τηλεφώνου που δεν λειτουργεί! Αυτό καταγγέλλει στην «Espresso» ότι της συνέβη η Τιτίκα Σαριγκούλη… 

Πριν από λίγες ημέρες τής ήρθε ο λογαριασμός του τηλεφώνου στο καμένο σπίτι της στον Νέο Βουτζά -που η «Espresso» είχε παρουσιάσει αποκλειστικά τον περασμένο Αύγουστο-, εξοργίζοντάς την!

Ο λογαριασμός

«Μου ήρθε ο λογαριασμός του τηλεφώνου 84,50 ευρώ και πρέπει να τον πληρώσω μέχρι τις 18 Απριλίου. Διευκρινίζω: για το καμένο σπίτι μου, την κατάσταση του οποίου είχατε αποτυπώσει στο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ σας λίγο μετά την καταστροφή» μας εξηγεί η ηθοποιός.

«Είναι αίσχος, φοβερό, τραγικό, πονηράδα… και δεν ξέρω τι άλλο να πω για αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, με τη σταθερή τηλεφωνία να μου στέλνει λογαριασμούς που είναι -λέει- τα πάγια. Ποια πάγια; Στο σπίτι μου δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο…» συμπληρώνει σε έντονο ύφος.

f3 2

Να θυμίσουμε ότι η κυρία Σαριγκούλη ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν αντιμέτωποι με τις φονικές πυρκαγιές. Είχε πει τότε στην «Espresso»: «Δεν θα σταθώ στα καμένα τα δικά μου, όταν υπάρχουν ζωές χαμένες, όπως η γειτόνισσά μου η Ρίτσα, που κάηκε ζωντανή γιατί δεν πρόλαβε να φύγει από το σπίτι της, καθώς και τόσοι άλλοι άνθρωποι. Δεν νοιάζομαι τόσο για τα ντουβάρια, ούτε για το παράθυρο και την πόρτα που κάηκαν. Με νοιάζουν τα βιβλία μου που κάηκαν, αλλά και τα δέντρα μου και τα φυτά μου. Ευτυχώς, δεν είχα ζώα. Κάηκαν 27 ελιές και πάρα πολλά πεύκα, ανάμεσα στα οποία και το πιο αγαπημένο μου πεύκο, ο ”Μιλτιάδης”, όπως το έλεγα, το οποίο φύτεψα το 1980 και το περιποιούμουν με όλη μου την αγάπη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ