Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

«Οι νέοι στην Ελλάδα έχουν πάψει να ονειρεύονται»

❱❱ Ο Αλέξανδρος Δαβίλλας μιλά για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πάνω από 200 νέοι, που μόλις είχαν αποφοιτήσει από δραματικές σχολές, πήραν μέρος στη μεγάλη οντισιόν που έκανε ο ΑΝΤ1 για την καθημερινή σειρά «Η επιστροφή». Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Δαβίλλας, ο οποίος υποδύεται τον Νίκο, αν και έχει αποκαλυφθεί ότι είναι ο αληθινός Μάνος.

Η «Espresso» συνάντησε τον νεαρό ηθοποιό σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα και μας μίλησε για τα πάντα: από το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι μέχρι τη σχέση του με τους υπόλοιπους της σειράς! «Ασχολήθηκα με την υποκριτική ύστερα από προτροπή των καθηγητών και των συμμαθητών μου στο λύκειο. Αυτοί με έπεισαν. Στα 17 μου το ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ο πατέρας μου μού είπε “να κάνεις αυτό που σε κάνει χαρούμενο”, ενώ η μητέρα μου μού πρότεινε να σπουδάσω και κάτι άλλο παράλληλα, γιατί ο χώρος είναι δύσκολος.

Με το που τελείωσα τη σχολή Ιασμος, στα 21 μου, έγινε η οντισιόν για την “Επιστροφή” και με επέλεξαν» αναφέρει και συμπληρώνει ότι οι πιο φανατικοί τηλεθεατές του είναι οι γονείς του, τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του, αλλά κυρίως ο δίδυμος αδερφός του!
«Είμαι τυχερός που η σειρά έχει τρομερή αποδοχή και νιώθω μεγάλη χαρά όταν με αναγνωρίζουν στον δρόμο και μου λένε καλά λόγια για τον ρόλο μου».

Θύμα απαγωγής

Πώς νιώθει ένας νέος ηθοποιός παίζοντας δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους του; «Τους νιώθω σαν οικογένεια, αφού τους συναντώ καθημερινά σε δεκάωρα γυρίσματα. Πιο κοντά, φυσικά, έχω έρθει με τη μοναδική Ντίνα Μιχαηλίδου, που υποδύεται τη γυναίκα που με μεγάλωσε. Ολοι τους είναι πολύ υποστηρικτικοί και είναι πολύ ωραίο που σ’ αυτή τη σειρά συνδυάζονται δύο γενιές ηθοποιών: νέοι γύρω στα 20 και ηθοποιοί γύρω στα 45 με 50».

Ο Αλέξανδρος μας μιλά και για τον ιδιαίτερο ρόλο του: «Πραγματικά για τον Νίκο, για ένα παιδί που κλήθηκε να μάθει ότι έπεσε θύμα απαγωγής, το σοκ είναι μεγάλο. Γι’ αυτό αντιμετωπίζει την πραγματική του μητέρα ψυχρά και αμήχανα, χωρίς συναίσθημα. Θέλει τον καιρό του. Από την άλλη μεριά, οι γονείς του θεωρώ είναι εκείνοι που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο δράμα. Η απαγωγή ενός παιδιού είναι μια τραγωδία. Τι θα γίνει στο φινάλε πραγματικά δεν το γνωρίζω, αλλά εύχομαι να ενωθεί ουσιαστικά ο Μάνος με την Ελενα (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) και τον Πέτρο (Αλέξανδρος Σταύρου)».

Οσον αφορά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς; «Θεωρώ ότι χρειάζεται μεγάλη μαγκιά από τον παραγωγό κ. Καραγιάνννη και τον σκηνοθέτη κ. Πανταζούδη να δημιουργήσουν ένα σίριαλ με πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς και αυτό πιστεύω πρέπει να γίνει και στο θέατρο και στον κινηματογράφο» μας λέει, ενώ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος καλλιτέχνης στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης: «Το χειρότερο που έχει γίνει στην Ελλάδα είναι ότι οι νέοι έχουν πάψει να ονειρεύονται μια δημιουργική δουλειά ή να κάνουν οικογένεια. Ζουν τη στιγμή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...