Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

«Η Κάβουρα δεν μπήκε ανάμεσα στο παιδί μου και στην Ηλιάδη»

❱❱ Αμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες, παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…Η παρ’ ολίγον πεθερά της «άδειασε» δημοσίως την Αγγελική Ηλιάδη. «Εχουν χωρίσει εδώ κι έναν χρόνο (σ.σ.: με τον Σάββα Γκέντσογλου). Είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους η Βίκυ Κάβουρα» δήλωσε στο περιοδικό «You» η μητέρα του 27χρονου ποδοσφαιριστή Κυριακή Γκέντσογλου, στρέφοντας τα… βέλη της εναντίον της 41χρονης τραγουδίστριας, με την οποία ο γιος της έχει αποκτήσει ένα παιδί.

«Παλιά του είπα σαν μάνα, επειδή ήταν μικρός και στην αρχή της καριέρας του: “Οποτε θες παντρεύεσαι”. Αφησε πίσω την καριέρα του -είναι καλά, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα- και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές: “Πρόσεξε”. Δεν με άκουσε. Αμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες, παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κυριακή, επισημαίνοντας στη συνέχεια πως βιάστηκαν να κάνουν παιδί. «Μέσα σε έξι μήνες ήρθε η εγκυμοσύνη. Γιατί τόσο βιασύνη; Αυτή ήταν μεγαλύτερη, τώρα μιλάει για το παιδί. Δεν το σκέφτηκε τότε;» αναρωτήθηκε.

Οπως τόνισε, μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό, η ίδια είχε προειδοποιήσει τον γιο της ότι η σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είχε μέλλον, αλλά δεν την άκουσε.

«Τώρα ο Σάββας είναι 27 χρόνων, δεν λέω ξανά τίποτε άλλο. Το είπα μία φορά, επειδή ήταν μικρός και αυτή ήταν μεγάλη, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και κατέληξε στον χωρισμό. Οπως τα είπα, έτσι έγιναν. Σε λίγα χρόνια είχα πει ότι θα χωρίσουν και θα μείνει το παιδί» σημείωσε η κυρία Κυριακή, ενώ παραπονέθηκε ότι δεν βλέπει συχνά το εγγόνι της.

«Το καλοκαίρι το φέρνει ο Σάββας για δύο τρεις μέρες. Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Πέρυσι δεν το έφερε, δεν του το έδωσε η Αγγελική, γιατί νευρίασε. Με τις λόξες της είναι κι αυτή, αν νευριάσει λέει: “Δεν του δίνω το παιδί”. Αυτή κάνει κουμάντο, όποτε θέλει το δίνει, όποτε θέλει δεν το δίνει…» είπε.

Τι λέει η τραγουδίστρια

Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου ήρθε μέσω της εκπομπής «Happy Day». Οπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήρθε σε επικοινωνία με το περιβάλλον της τραγουδίστριας. 

«Η ίδια θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, γι’ αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μάς είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη, και η οικογένειά της, και ο πατέρας της, που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει, και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη» ανέφερε η παρουσιάστρια του Αlpha.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...