Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Γυναικεία» υπόθεση!

❱❱ Δεκάδες αιθέριες υπάρξεις στο ψηφοδέλτιο του Παχατουρίδη για τον Δήμο ΠεριστερίουΣε «θηλυκή υπόθεση» εξελίσσεται ο Δήμος Περιστερίου. Αποκλείεται άλλο δημοτικό ψηφοδέλτιο να περιλαμβάνει τόσες γυναίκες όσο αυτό του νυν αλλά και υποψήφιου δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Δεκάδες αιθέριες υπάρξεις θα παλέψουν στο πλάι του Ανδρέα, γνωστού λάτρη του ωραίου φύλου, εκτός από σούπερ επιτυχημένου δημάρχου.

esr 1204 008 cmyk

Ενα προς ένα παρουσιάζει, λοιπόν, καθημερινά τα «στολίδια» του ο δήμαρχος, που είναι γυναίκες όλων των επαγγελμάτων, των ηλικιών και του στιλ, ενώ τη συνολική παρουσίαση του «θηλυκού ψηφοδελτίου» θα κάνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με το 80% των υποψηφίων να είναι γυναίκες. Ξεπέρασε ο Ανδρέας οποιαδήποτε ποσόστωση έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή των γυναικών στις λίστες.
Και από την έρευνα που κάναμε στο ψηφοδέλτιο Παχατουρίδη κυριαρχούν οι όμορφες!
Ο δήμαρχος εκτός από σχέδιο και πρόγραμμα έχει και φοβερό γούστο. «Μερακλή Περιστεριώτη» άλλωστε τον φωνάζουν οι φίλοι του.

«Σιδερένιος» ο Κασαπίδης στον εκλογικό μαραθώνιο

img 4913

❱❱Στάθηκε πάλι στα πόδια του μετά το ατύχημα που είχε προ δύο μηνών ο βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης. Οπως είχε γράψει η στήλη, στα τέλη Ιανουαρίου ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε σταθεί ιδιαίτερα άτυχος, καθώς είχε κόψει τον αχίλλειο τένοντά του κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα βόλεϊ.
Η περιπέτεια της υγείας του και η επέμβαση που έκανε στο πόδι του τον είχαν καθηλώσει στο κρεβάτι, και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εκείνον, αφού είχε ήδη ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία. Εμεινε επί δυόμισι μήνες στο σπίτι κάνοντας φυσιοθεραπείες.
Ομως ο γολγοθάς του τελείωσε και πριν από λίγες μέρες ξαναμπήκε γερά στον εκλογικό μαραθώνιο, με τους συμπατριώτες του Κασαπίδη να του εύχονται «σιδερένιος».

Επέστρεψε στη Βουλή με σοφιστικέ γκρι καρέ

img 7662

❱❱Με πολιτικό όρκο επέστρεψε χθες στη Βουλή η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα στη θέση του παραιτηθέντος βουλευτή Γιώργου Αμυρά. Ο τελευταίος, όπως είναι γνωστό, αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με τη Ν.Δ.
«Επιστρέφω στη Βουλή σε μια λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες, και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα» δήλωσε η ίδια, που εκτός από τη θέση της στη Βουλή πήρε και τη θέση της στο Ποτάμι. Ε, μπορεί να πει κανείς τυχερή ύστερα από όλα αυτά την εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη (η Αντιγόνη είναι κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη).
Η ίδια πάντως, για να αναφερθούμε και στο στιλ της, έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της το look της σεζόν, το φυσικό «ηλικιακό γκρι»… Το μακρύ μαύρο μαλλί εξαφανίστηκε και στη θέση του ήρθε το σοφιστικέ γκρι καρέ…

(!)

img 7635

Βαριά η καλογερική για την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα. Θα κληθεί να συζητήσει τουλάχιστον πέντε υποθέσεις άρσης ασυλιών για βουλευτές.
Η συνεδρίαση θα γίνει την Πέμπτη και την επόμενη ημέρα θα τεθούν για λήψη απόφασης στην Ολομέλεια. Λοβέρδος, Πολάκης, Σαλμάς σε πρώτη ζήτηση κι ύστερα θα δούμε.
Γι’ αυτό και η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά προετοιμάστηκε καταλλήλως αλλάζοντας χρώμα και κουπ στα μαλλιά.
Τουλάχιστον αυτό της είπαν με χιούμορ οι συνάδελφοί της που την είδαν στο καφενείο της Βουλής.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...