Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Ροζ απειλή για τον Mister WikiLeaks

❱❱ Εκβιαστές υποστηρίζουν ότι έχουν υλικό από «πριβέ» συναντήσεις του Ασάνζ με την Πάμελα ΑντερσονΟλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση για τον Τζούλιαν Ασάνζ μετά τη χθεσινή σύλληψή του από τη βρετανική αστυνομία στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο. 

Κι αυτό διότι είναι ορατός ο κίνδυνος να βγουν στη φόρα τα «σεξουαλικά μυστικά» του, καθώς εκβιαστές υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους «ευαίσθητο οπτικό υλικό» από τις συναντήσεις με διασήμους, όπως η Πάμελα Αντερσον, με την οποία φημολογούνταν ότι είχε ερωτική σχέση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 47χρονο ιδρυτή των WikiLeaks στα χέρια των αστυνομικών, με δραματικά αλλαγμένη εμφάνιση, καθώς έχει αφήσει μούσι που παραπέμπει σε μοναχούς του Αγίου Oρους. Είχε προηγηθεί η απόφαση του προέδρου του Εκουαδόρ Λενίν Μορένο να αφαιρέσει το άσυλο από τον Ασάνζ, επικαλούμενος «επανειλημμένες παραβιάσεις των διεθνών συμβάσεων» από μέρους του. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι τον συνέλαβε, καθώς εκκρεμεί αίτημα των ΗΠΑ για έκδοσή του.

Κάμερες

Περίπου 24 ώρες νωρίτερα η ιστοσελίδα των WikiLeaks είχε καταγγείλει ότι το Εκουαδόρ κατέγραψε παρανόμως με κάμερες ασφαλείας όλες τις συναντήσεις που είχε ο Ασάνζ στην πρεσβεία από το 2012 με δικηγόρους, γιατρούς και πολιτικούς. Μετά τη σύλληψη του 47χρονου πηγή της εφημερίδας «The Τimes» αποκάλυψε ότι εκβιαστές επικοινώνησαν με τους διαχειριστές του WikiLeaks υποστηρίζοντας ότι έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες της πρεσβείας που περιέχουν «ευαίσθητο, πιθανώς σεξουαλικό υλικό».

Φέρεται μάλιστα ότι απαίτησαν την πληρωμή 3.000.000 ευρώ για να παραδώσουν το υλικό και να μην το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα σημειώνει ότι ανάμεσα στους επισκέπτες του Ασάνζ ήταν η φερόμενη ως ερωμένη του Πάμελα Αντερσον, η Lady Gaga και η Βίβιαν Γουέστγουντ.

«Βαθιά λαρύγγια»

Την ώρα που ο ιδρυτής των WikiLeaks, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα σε «βαθιά λαρύγγια» να κάνουν αποκαλύψεις για οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά σκάνδαλα, παρουσιαζόταν σε δικαστήριο του Γουέστμινστερ που τον έκρινε ένοχο για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του το 2012, κατηγορία που επισύρει 12μηνη ποινή φυλάκισης στη Βρετανία, οι φανατικοί υποστηρικτές του συνέχιζαν να είναι στο πλευρό του.

Η Πάμελα Αντερσον αντέδρασε οργισμένα στο twitter γράφοντας ότι «Η Βρετανία είναι το που….κι της Αμερικής», ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε ότι «Ποτέ δεν αφορούσε τη Σουηδία, τον Πούτιν ή τη Χίλαρι. Ο Ασάνζ διώχτηκε για την αποκάλυψη εγκλημάτων πολέμου».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...