Στο ίδιο σπίτι με έναν δολοφόνο

❱❱ Η Σάμι Μέλορ από το Πρέστον της Βρετανίας ήταν μόλις 19 ετών όταν στο μπαρ όπου δούλευε έκανε την εμφάνισή του ο 31χρονος ΣτίβενΑν και από την πρώτη στιγμή άρχισαν οι ψίθυροι ότι εκείνος ήταν σε μονοήμερη άδεια από τη φυλακή, καθώς εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία, η Σάμι δεν πτοήθηκε και ζήτησε το τηλέφωνό του.

Σήμερα, 10 χρόνια αργότερα, δεν έχει μετανιώσει γι’ αυτή την πρωτοβουλία της, αφού το ζευγάρι ζει παντρεμένο κι ευτυχισμένο, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά. «Ποτέ δεν με απασχόλησε το παρελθόν του. Πιστεύω ότι σε όλους πρέπει να δίνεται ευκαιρία για αλλαγή. Δεν έχω καμία ανησυχία για τον Στίβεν. Είναι ένας από τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Δεν έχει κρύψει ποτέ από κανέναν τι έχει συμβεί» λέει η 29χρονη σήμερα Σάμι για τον σύζυγό της, ο οποίος το 1997 είχε μαχαιρώσει θανάσιμα έναν 22χρονο, στο πλαίσιο «πολέμου» μεταξύ συμμοριών.

Ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του και τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Υστερα από 14,5 χρόνια στη φυλακή αποφυλακίστηκε με αναστολή και άρχισε μια νέα ζωή στο πλευρό της Σάμι και των παιδιών τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.