Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

ΡΩΠΑ-ΛΙΕΣ!

❱❱ Ο Δημήτρης Πιέτρης καταγγέλλει τη συνάδελφό του Χρύσα Ρώπα για λεκτικό bullying κατά τη συνεργασία τους στις «Επτά θανάσιμες πεθερές»Ηθοποιός σπάει τη σιωπή του και καταγγέλλει τη Χρύσα Ρώπα για λεκτικό bullying και προσβλητική συμπεριφορά, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη εκείνης ότι έφυγε από τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» επειδή την έβρισε τότε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ο Δημήτρης Πιέτρης, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός του παιδικού θεατρικού έργου «Εργοστάσιο ονείρου», αλλά και συνεργάτης του Αλέξανδρου Ρήγα τα τελευταία χρόνια, περιγράφει στην «Espresso» τις δύσκολες και προσβλητικές στιγμές που έζησε ο ίδιος δίπλα στην ηθοποιό στις «Επτά θανάσιμες πεθερές».

12 f3«Τη Χρύσα Ρώπα τη γνώρισα το 2009-2010 στα γυρίσματα για το επεισόδιο “Μια πεθερά στη χούντα”. Επαιζα τον πρωταγωνιστικό ρόλο και υποδυόμουν τον γιο της. Την πρώτη μέρα στο γύρισμα καλημέρισα τεχνικούς και ηθοποιούς, και εκείνη, κοιτώντας, μου είπε υποτιμητικά: “Εσύ είσαι ο Πιέτρης Δημήτρης;” “Μάλιστα, της απάντησα”. “Γιατί δεν έμεινες αθλητής, αγοράκι μου και θέλεις να γίνεις και ηθοποιός; Επειδή είσαι ωραίος και καλά;” Αυτός ήταν ο πρώτος μας διάλογος» αναφέρει ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό και γι’ αυτό, όπως ισχυρίστηκε, έχει αποκτήσει γερό στομάχι. Είναι ο αθλητής στον οποίο η Φανή Χαλκιά αφιέρωσε δημόσια το μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς του 2004 για τη στήριξη που της παρείχε.

Φωτό δεξιά: Η Χρύσα Ρώπα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Ρήγα

«Ξεκινούν τα γυρίσματα. Ημουν κάθε πρωί στην ώρα μου, εκείνη ερχόταν καθυστερημένη μια ώρα σίγουρα και μετά έπρεπε να διαβάζω κάθε μέρα τις σκηνές μας, μία και δύο ώρες, επειδή εκείνη δεν ήξερε τα λόγια της, και όχι μόνο αυτό, με διόρθωνε πάντα με πολύ άσχημο τρόπο και φωνές» θυμάται ο ηθοποιός.

Περιγράφει, μάλιστα, ότι εκείνη την εποχή η Χρύσα Ρώπα με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήταν πολύ φίλοι και συχνά χρησιμοποιούσαν διάφορα «κοσμητικά» επίθετα ο ένας στον άλλον με χιούμορ. Και οι δύο ήταν έντονες προσωπικότητες, συνέχεια ήταν μαζί και έβγαιναν βόλτες.

«Αρχισε, λοιπόν, ξαφνικά να με κακολογεί χωρίς να με ξέρει, ακόμα και σε ανθρώπους του χώρου που γνώριζα καλά. Εβαζε λόγια για να τσακωνόμαστε στο πλατό όλη την ώρα, φώναζε συνέχεια έως και στον σκηνοθέτη, και όταν πρότεινα κάτι με διέκοπτε με άσχημο τρόπο. Αναρωτιόταν για το ποιος με έφερε στο γύρισμα!»

Υπήρξαν, όμως, και χειρότερες συμπεριφορές από μέρους της ηθοποιού, όπως καταγγέλλει ο νεαρός ηθοποιός. «Είπε και το ανείπωτο: “Σε ποιον ή ποια κάθισες;” Δεν ειπώθηκε έτσι, αλλά με υβριστικό χαρακτήρα και άσχημες λέξεις. “Είσαι ατάλαντος, δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις ένα κείμενο” μου έλεγε, την ώρα που διάβαζα για να τη βοηθήσω να μάθει τα λόγια της. Πάντα κρατούσα, όμως, την ψυχραιμία μου» τονίζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «Εργοστασίου ονείρου» και προσθέτει: «Σαφώς δέχθηκα λεκτικό bullying και το αντιμετώπισα με ψυχραιμία».

«Εκανε το ίδιο»

Ο ίδιος, μάλιστα, αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν μια Χρύσα Ρώπα να κατηγορεί τον Αλέξανδρο Ρήγα για bullying όταν το κάνει η ίδια. «Οταν λέει ότι κάποιος την έβρισε, την έθιξε και δέχτηκε ένα είδος εκφοβισμού – bullying και αυτό την ενόχλησε, όπως υποστηρίζει, γιατί λοιπόν έκανε το ίδιο, τότε, σε έναν νέο ηθοποιό στον χώρο, περίπου 20 χρόνια μικρότερό της;» αναρωτιέται και ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει θέση στα γεγονότα μεταξύ των Ρήγα – Ρώπα. «Μπορεί να συνεργάζομαι μαζί του, αλλά δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...