Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Ο Αγγελίδης είναι «φυτό»

❱❱ Αγωγή-σοκ από τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο με τη μηχανή
Τη φρικτή καθημερινότητα με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος, απόρροια του τραγικού τροχαίου που τα Χριστούγεννα του 2017 λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, ξετυλίγει στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος των υπαιτίων του ατυχήματος ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 3.000.000 ευρώ.

Ο 44χρονος, που, όπως περιγράφει στο δικόγραφο, μετά το τροχαίο έχει γίνει «φυτό», στρέφεται κατά του οδηγού του μοιραίου λεωφορείου, της εταιρίας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε., και της ασφαλιστικής, καθώς έκτοτε ζει μέσα σε κέντρα αποκατάστασης, ενώ δεν θα μπορέσει να έχει «ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή». Ο γνωστός παρουσιαστής είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Δεκέμβριο του 2017, όταν η μηχανή που οδηγούσε καρφώθηκε σε λεωφορείο αστικών συγκοινωνιών που διέσχισε αιφνιδιαστικά, σχεδόν κάθετα, τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου, και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή που κατέθεσε μαζί με τη σύζυγό του Ευαγγελία Βαρσάμη.

«Γροθιά στο στομάχι»

«Δεν θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου, δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Εχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος, με πλήρη αδυναμία μετακίνησης, αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον. Εχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό» περιγράφει στην αγωγή «γροθιά στο στομάχι», που αποκαλύπτει ότι η ζωή του άτυχου παρουσιαστή καταστράφηκε μέσα σε μια στιγμή. Οπως εξηγεί στο δικόγραφο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έχει πλήρη αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθεί, ενώ η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι μη αναστρέψιμη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από έγγραφο του ΚΕΠΑ, που βεβαιώνει ποσοστό αναπηρίας 90%. «Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή, προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες, αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ» περιγράφει. «Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Εχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω» αναφέρει ο παρουσιαστής για τις επιπτώσεις του τραγικού τροχαίου. Οπως αναφέρει η σύζυγός του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η ίδια δίνουν καθημερινά έναν σκληρό αγώνα. «Επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, για να συναντήσει τον μπαμπά του» λέει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη. 

Με την αγωγή, η οικογένεια ζητά 2.796.000 ευρώ αποζημίωση για τον 44χρονο και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου γιου τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...