Αγνώριστος ο «Λαλάκης»

❱❱ Τι είπε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Παπαναστασίου μετά την αποκάλυψη της «Espresso» για τη νέα του ζωήΗ αποκάλυψη της «Espresso» και του ρεπόρτερ Νίκου Νικόλιζα για τη νέα ζωή του Νίκου Παπαναστασίου, ο οποίος έχει απομονωθεί σε ένα χωριό του Παρνασσού, έγινε γρήγορα viral και τα media έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αυτοκτονία της κόρης του Εύας πριν από οκτώ χρόνια συνέτριψε τον ηθοποιό, ο οποίος αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, εγκατέλειψε την Αθήνα και ζει πλέον στο χωριό Επτάλοφο, περνώντας τον καιρό του με αγροτικές δουλειές.

Ο κινηματογραφικός «Λαλάκης» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που ακολουθώντας το ρεπορτάζ της «Espresso» έφτασε στο καταπράσινο κτήμα του, γεμάτο συκιές, αχλαδιές και πολλά λουλούδια. 

«Ο,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός πατέρα είναι αυτό. Να χάσει το παιδί του» είπε ο πρωταγωνιστής στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη, αποκαλύπτοντας ότι δεν φοβάται τον θάνατο, καθώς έχει εξοικειωθεί μαζί του. Ο Νίκος Παπαναστασίου, που διέπρεψε στο θέατρο και στον κινηματογράφο, φορώντας μια μπαντάνα και αθλητικά ρούχα, μίλησε για τη ζωή του στο χωριό.

Εγινε στόχος διαρρηκτών

«Το σπίτι και το κτήμα είναι δικά μου, δεν κατάγομαι όμως από εδώ. Τα αγόρασα πριν από 15 χρόνια. Οταν τα είδα τα πήρα αμέσως. Δεν έχω νιώσει μοναξιά στο χωριό. Μου λείπουν το θέατρο και ο κινηματογράφος, όπως λείπει σε όλους τους ηθοποιούς. Στο θέατρο κάτι θα κάνω. Το αγαπάω το θέατρο» ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ετοιμάζει την επιστροφή του στο σανίδι. 

Στην ίδια συνέντευξη έκανε γνωστό ότι έγινε στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι τον αναγνώρισαν και αφού τους εξήγησε την άθλια οικονομική διαβίωση των ηθοποιών, έφυγαν χωρίς να τον πειράξουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.