Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Βελούδινο» διαζύγιο για Μαραντίνη – Χρηστίδου

❱❱ Μαραντίνης, Χρηστίδου ανακοίνωσαν από κοινού στο Instagram το φινάλε στον γάμο τους που κράτησε 9 χρόνια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη χθες το απόγευμα!

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών άλλων celebrities, ανακοίνωσαν από κοινού μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram το τέλος της κοινής διαδρομής τους, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, εννέα έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό, αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς» ανέφεραν στο instagramικό τους… διάγγελμα.

37978338 449587542193427 3287189903309275136 n
Στο κρεβάτι η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σ αν ζευγάρι… Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή» συνέχισαν.

Η γνωριμία

Το σοκ για τους θαυμαστές τους ήταν μεγάλο, καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής «Eλα, χαμογέλα» και ο frontman του συγκροτήματος Onirama αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Γνωρίστηκαν σε μία συναυλία στη Χαλκιδική το 2004 και από την πρώτη ματιά ξεχώρισαν ο ένας τον άλλον. Δεν έγιναν ζευγάρι τότε, αλλά λίγο αργότερα. «Οταν τον γνώρισα ήμουν 25 χρονών, αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο και γενικά δεν έχω βαρεθεί ποτέ ούτε μία μέρα μαζί του. Η σχέση μας είναι παθιασμένη, καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια» έχει πει η Σίσσυ για τη σχέση τους σε παλαιότερη συνέντευξή της. Είναι και οι δύο από τη Θεσσαλονίκη και με κοινά ενδιαφέροντα, γεγονός που τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Μετά τη γνωριμία και το φλερτ τους, η σχέση εξελίχθηκε και για τέσσερα χρόνια εμφανίζονταν παντού και πάντα μαζί.

f2 11
Από τον γάμο τους στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το 2009

Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους και στις 13 Αυγούστου του 2008 κράτησαν στην αγκαλιά τους τον πρώτο τους γιο, τον Φίλιππο Ραφαήλ. Εναν χρόνο μετά, στις 16 Αυγούστου του 2009, παντρεύτηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά και την παιδική φίλη της νύφης Μερόπη Αγγελάκη. Οι καλεσμένοι, λίγοι και εκλεκτοί, ανάμεσα στους οποίους και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά και οι Θέμης Γεωργαντάς και Αντώνης Κανάκης. Στις 29 Αυγούστου του 2013 η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, με τον ερχομό στη ζωή και του δεύτερου γιου τους, του Μιχαήλ Αγγελου.

f5 4
Αγκαλιά με τον νεογέννητο Φίλιππο Ραφαήλ

Τα επόμενα χρόνια κύλησαν όμορφα για το ζευγάρι και τίποτε δεν έδειχνε να σκιάζει την ευτυχία του έως χθες, που ανακοίνωσε το διαζύγιό του.

f3 7
Τρυφερή στιγμή του ζευγαριού σε παραλία

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...