Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Μία παιχνιδιάρα «Μύγα» στο πλατό του Αρναούτογλου

❱❱ Ο Νικόλας Ράπτης μιλά για την παρέα που τρελαίνει τους καλεσμένους στο «The 2night show» του ΑΝΤ1!

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μια συνάντηση με τον Νικόλα Ράπτη ήταν ό,τι καλύτερο για να αρχίσει ένας ανοιξιάτικος, χαρούμενος και κεφάτος μήνας τη στιγμή που η Ελλάδα πλέον κινείται σε ρυθμό εκλογών. Η τηλεοπτική «Μύγα», όμως, δεν έχει όρεξη για ψηφοδέλτια και κάλπες, παρά καταστρώνει μαζί με την άλλη «Μυγοπαρέα» (σ.σ.: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς) πώς θα… τρελάνει τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show».

Τον ρωτάμε πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία. «Πολύ απλά. Ενα απόγευμα μας κάλεσε ο Γρηγόρης να τα πούμε, να πιούμε έναν καφέ -εγώ πήρα να φάω κιόλας, γιατί ήξερα ότι ο Αρναούτογλου θα κεράσει-, το συζητήσαμε και είπαμε γιατί όχι;» αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ και συνεχίζει: «Πρέπει να αναγνωρίσω στον Γρηγόρη ότι είχε δίκιο που ταίριαξε τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Θανάση Πασσά και μένα. Και φυσικά ο ίδιος μας ονόμασε “Μύγες”. Ενα τόσο χαζό όνομα… ποιος άλλος; (γέλια)».

Το κέφι και το μπρίο του μας κερδίζει από το πρώτο λεπτό, γι’ αυτό ζητάμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνον! «Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου -οπότε έφυγα για σπουδές- στην Ιτέα Φωκίδας και της έχω μεγάλη αγάπη. Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο και μου αρέσουν τα γεμιστά χωρίς κιμά… Ασχολούμαι κυρίως με το ραδιόφωνο, που είναι ο έρωτάς μου, και με τη σάτιρα, κυρίως την κοινωνική, που πάντα λάτρευα. Μου αρέσει τις ιστορίες που ζω ή βλέπω ή που μου λένε οι φίλοι μου σε μεγάλες παρέες να τις κάνω βίντεο, για παράδειγμα. Ετσι ξεκίνησα και συνεχίζω με τα βίντεο στο Νetwix, που είναι όλα σχεδόν βιωματικά» μας λέει.

Γυρίσματα με γέλιο

Ποια από τις πλάκες που έχουν κάνει ως «Μύγες» στο «The 2night show» μέχρι τώρα του άρεσε πιο πολύ; «Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο με τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά, που είχαν και σκετς. Δεν ήμασταν στατικοί, ίσως γι’ αυτό. Ολα τα γυρίσματα όμως έχουν βγάλει πολύ γέλιο. Με την Μπεκατώρου, όμως, το σκετς βγήκε ένα τέλειο αίσχος! Σουρεάλ!» θυμάται και κατόπιν αναφέρεται στη σχέση του με τους υπόλοιπους δύο της παρέας.

«Η συνεργασία με τον Φάνη και τον Θανάση είναι τέλεια! Από την πρώτη μέρα ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια… δέσαμε αμέσως, γιατί είμαστε τόσο διαφορετικοί όσο δεν φαντάζεσαι! Μας έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος και όχι τόσο εμάς, αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Για εμάς το χαμόγελο πηγάζει από την ψυχή… Υπάρχουν δύο ειδών χαμόγελα: αυτά που αποφεύγεις καταστάσεις και αυτά της ψυχής. Αν γελάς με την ψυχή σου, τότε όλα είναι καλά».

f2 nikolas raptis fanis lampbropoylos thanasis passas
Με τους Φάνη Λαμπρόπουλο (δεξιά) και Θανάση Πασσά (κάτω)

Για την οικογένειά του, όπως μας λέει, ο αυτοσαρκασμός και το πείραγμα ήταν και είναι κάτι καθημερινό: «Θα σας πω κάτι προσωπικό: Η μητέρα μου είχε νοσήσει από καρκίνο. Ημασταν στο νοσοκομείο για επέμβαση και παραλίγο να μας διώξουν από τα γέλια… Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ σαν εικόνα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...