Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ίαν, έχεις ταλέντο!

❱❱ Ο νικητής του «Your Face Sounds Familiar» το 2006 είχε φτάσει έως τον τελικό του «X-Factor»

Από την εκπομπή «Καλώς τους» με τη Ρούλα Κορομηλά, στον τελικό του «X-Factor» και από εκεί στο βάθρο του νικητή στο «Your Face Sounds Familiar».

Ο 27χρονος Ιαν Στρατής, ο οποίος μεταμορφώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε Μπρούνο Μαρς, τερματίζοντας πρώτος στο δημοφιλές show του ΑΝΤ1, άρχισε να «φλερτάρει» με τα φώτα της δημοσιότητας σε ηλικία 11 ετών.

«Ηταν ένας μουσικός διαγωνισμός για παιδιά και η γιαγιά μου, η Εφη, είχε πάρει τηλέφωνο για να συμμετάσχω κι εγώ. Με στήριζε πολύ και πίστευε σε μένα» έχει δηλώσει ο ίδιος σχετικά με την παρθενική εμφάνισή του στην τηλεόραση το 2003, στην εκπομπή «Καλώς τους» της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha, όπου τραγούδησε «Το παλιό μου παλτό», συγκινώντας την παρουσιάστρια.

f54
Οι φιναλίστ του talent show

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος -όπως είναι το βαφτιστικό όνομά του- αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. «Τραγουδούσα παντού. Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο κρεβάτι. Ημουν πάντα με τα ακουστικά στα αυτιά και άκουγα μετά μανίας τραγούδια» έχει πει σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι στα 13 του ίδρυσε το πρώτο του γκρουπ, τους Metasoma, με μουσικό προσανατολισμό το hard rock. Εκείνη την εποχή τα παιδιά της μπάντας τού έδωσαν το παρατσούκλι «Ιαν», που το εμπνεύστηκαν από τον τραγουδιστή των Deep Purple Ιαν Γκίλαν, έναν από τους αγαπημένους του. Το 2006 δήλωσε συμμετοχή στο «X-Factor», με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, και κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με τα φωνητικά προσόντα του όσο και με τη σκηνική παρουσία του.

Σωστό timing

Εφτασε, μάλιστα μέχρι τον τελικό του show, χάνοντας όμως την πρωτιά από τον Ανδρέα Λέοντα. Φαίνεται, ωστόσο, πως για όλα υπάρχει το σωστό timing και για τον Ιαν Στρατή ήταν φέτος, στο «Your Face Sounds Familiar».

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης υποδύθηκε κατά τη διάρκεια του show τον Φρέντι Μέρκιουρι, τον Πρινς, τον Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin, τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ακόμη και την Καλομοίρα, δείχνοντας από την αρχή τη δυναμική του.

44
Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου με Στικούδη και Στρατή

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Στρατής έχει πάρει μέρος στα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair» και «Grease».

Την άνοιξη του 2018 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Cats», ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου.

—-

Πάλι δεύτερη και… καταϊδρωμένη η sexy Στικούδη!

Τους τρεισήμισι μήνες που διήρκεσε το «Your Face Sounds Familiar» η Κατερίνα Στικούδη άκουσε μόνο καλά λόγια από την κριτική επιτροπή, γεγονός που -όπως παραδέχτηκε τη βραδιά του τελικού- τη συγκίνησε πολύ. Η ίδια, μάλιστα, θεωρούνταν φαβορί για το έπαθλο, αφού οι νίκες της στο show ήταν ισάριθμες με του Ιαν Στρατή, δηλαδή τρεις: όταν υποδύθηκε τους Δήμητρα Γαλάνη, Αλις Κούπερ και Κοντσίτα Βουρστ. Στο φινάλε η Στικούδη εμφανίστηκε on stage «μεταμορφωμένη» σε Lady Gaga, ερμηνεύοντας το οσκαρικό τραγούδι «Shallow».

f3
Lady Gaga η Κατερίνα Στικούδη

Δυστυχώς για την ίδια και τους φαν της τερμάτισε δεύτερη, κάτι που δεν φάνηκε να την πειράζει. Ομως αυτή η δεύτερη θέση έχει… στοιχειώσει την εκρηκτική τραγουδίστρια εδώ και χρόνια. Το 2005 έλαβε μέρος στα πανελλήνια καλλιστεία και δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο ομορφιάς, δηλαδή της Σταρ Ελλάς, αλλά τον δεύτερο, εκείνον της Μις Ελλάς. Το 2014 την απολαύσαμε να διαγωνίζεται με πάθος στο «Dancing with the stars». Ακόμη μια φορά όμως έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αφού στον τελικό στο show του ΑΝΤ1 ο χορός που κατέκτησε το έπαθλο δεν ήταν ο δικός της, αλλά του αντιπάλου της Ησαΐα Ματιάμπα. Στο «Your Face Sounds Familiar» το βράδυ της Κυριακής η δεύτερη θέση… τρίτωσε, με την Κατερίνα να αντιμετωπίζει με πλατύ χαμόγελο το γεγονός. Αλλωστε οι ικανότητές της φάνηκαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Και είναι πολλές.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...