Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Αστέρια στην άμμο» από το τρίο των επιτυχιών

❱❱ Γεωργίου, Νικολάου και Ρίγγα συζητούν με τον Alpha για νέα καθημερινή σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ρένας Ρώσση – ΖαΐρηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αυτή κι αν είναι είδηση! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Alpha συνομιλεί με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Ρένα Ρίγγα για τη νέα απογευματινή καθημερινή σειρά τους, η οποία θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη «Αστέρια στην άμμο», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Οπως φαίνεται, το τηλεοπτικό δίδυμο των παραγωγών έχει ενθουσιαστεί με την πλοκή των βιβλίων της συγγραφέως, αφού είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της το οποίο και θα ζωντανέψουν στην μικρή οθόνη μετά τα «Δίδυμα φεγγάρια».

Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Ρόδο, στην Κύπρο και την Ισπανία. Eτσι, μετά το «Μπρούσκο», το οποίο γυρίστηκε ως επί το πλείστον στην Κρήτη, και το «Τατουάζ», τα βασικά γυρίσματα του οποίου έγιναν στα Μετέωρα, το νέο σίριαλ θα έχει ως αφετηρία το νησί των ιπποτών. Μάλιστα, για τα φιλόδοξα γυρίσματα στη Ρόδο ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου θα έχουν την αμέριστη βοήθεια της οικογένειας Καμπουράκη του ξενοδοχείου «Rodos Palace», αλλά και την αρωγή των επιχειρηματιών του μοναδικού πλωτού εστιατορίου στη Ρόδο «Kontiki Floating Restaurant», που βρίσκεται στο Μανδράκι. Εκεί θα γυρίζονται και οι περισσότερες σκηνές της σειράς.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Θοδωρής Νικολαΐδης και στο σίριαλ θα πάρει μέρος μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, όπως η Μπέτυ Λιβανού -σε ρόλο «έκπληξη»-, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Ρένος Ρώτας, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Θεόφιλος Πασχάλης, ο Φώτης Καρέλλης, η Λουκία Πιστιόλα, αλλά και η Λία Βίσση, η οποία θα ερμηνεύσει και το τραγούδι των τίτλων.

Ταλαντούχα

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατήσει η Λαμπρινή Σκρέκα, μια πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός την οποία έψαχναν πολύ καιρό να βρουν ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου και ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου. Oσον αφορά την ιστορία του βιβλίου, περιστρέφεται γύρω από μια παρέα τριών αγοριών και μιας κοπέλας. Ποια είναι αυτά; Ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος Iωνας, ο δυναμικός Ανδρέας και ανάμεσά τους η όμορφη Αλεξία, η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Μια αληθινή ιστορία ζωής. Το τηλεοπτικό δίδυμο των παραγωγών θα «χτυπήσει» τη νέα σεζόν και με μια δεύτερη καθημερινή σειρά, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, η οποία θα παίξει, όπως ακούγεται, σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό και όχι στον Alpha. Tους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα, Ιάσονας Παπαθωμάς, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Στέφανος Μιχαήλ -σε ρόλο «έκπληξη»- και η Δανάη Παππά.

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα τιτλοφορείται «8 λέξεις», έχει ήδη γυριστεί. Φήμες θέλουν η ιστορία να αφορά μια μαχητική μάνατζερ ενός Eλληνα ζωγράφου -που διαπρέπει στο εξωτερικό λόγω της μοντέρνας τεχνοτροπίας του-, η οποία κινεί τα νήματα της ζωής του, μέχρι που εκείνος ερωτεύεται και χάνει το μυαλό του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...