Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Οι eurofans παραμιλάνε με την εκρηκτική Τάμτα

❱❱ Η τραγουδίστρια γνωρίζει την αποθέωση στη Eurovision! Ύμνοι για την εμφάνισή της«Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχω καταφέρει. Και θα φανεί ενδεχομένως παράξενο, αλλά δεν διαγράφω τίποτα απ’ τη ζωή μου, απ’ το παρελθόν μου. Πολλές φορές κάθομαι και σκέφτομαι πόσα αντιφατικά πράγματα έχω ζήσει και λέω: ”Πώς γίνεται…” Την αγαπώ τη ζωή μου! Είμαι 38 χρόνων πια, αλλά, αν μου έλεγε κανείς πριν από 20 χρόνια, όσο ζούσα ακόμη στη Γεωργία, πως ”κάποια στιγμή θα πας στη Eurovision”, δεν θα τον πίστευα. Να, όμως, που το ζω και αυτό!»

Λόγια αληθινά από την Τάμτα, μια καλλιτέχνιδα με μοναδικό στιλ, που αποθεώνεται τις τελευταίες ημέρες από τους fans της Eurovision ως εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό, αφού η εμφάνισή της επί σκηνής στο Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ ήταν ίσως η πιο εκρηκτική της φετινής διοργάνωσης.

Και μπορεί η τραγουδίστρια του «Replay» να δέχτηκε αισχρή επίθεση από τη βρετανική εφημερίδα «Sun», με εμετικά σχόλια για το styling που επέλεξε on stage, ωστόσο οι eurofans τη στηρίζουν απόλυτα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από την εμφάνισή της σε πάρτι που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Τελ Αβίβ, στο οποίο παρέστησαν κι άλλοι καλλιτέχνες του διαγωνισμού. Εκεί, η Τάμτα, πλαισιωμένη από τους χορευτές της, τραγούδησε το «Replay», κάνοντας ένα ολόκληρο κλαμπ να λικνίζεται στον ρυθμό της και να τραγουδά μαζί της. Και στα διαδικτυακά fora των φίλων της Eurovision, όμως, η Τάμτα φαίνεται ότι απολαμβάνει τη στήριξη μεγάλης μερίδας eurofans, που όχι μόνο δεν συμφωνούν με το αισχρό σχόλιο της «Sun» ότι η εκπρόσωπος της Κύπρου «τα έδειξε όλα» πάνω στη σκηνή, αλλά θεωρούν πως το στιλ της τα… σπάει! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που, μετά τον πρώτο ημιτελικό, η Τάμτα ανέβηκε κι άλλο στα στοιχήματα…

Στους δρόμους για Παπαρίζου

Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό «Omikron» με αφορμή τη Eurovision, η 38χρονη ποπ σταρ τόνισε ότι θέλει να καταφέρει κάτι αξιοπρεπές και να κάνει υπερήφανους τους Κυπρίους που την εμπιστεύτηκαν. «Θέλω να δω μια εμφάνισή μου που να με παρακολουθήσω έπειτα από λίγο και να πω: ”Μπράβο, αυτό που ήταν να κάνεις, το έκανες καλά!”» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι το 2005, όταν κέρδισε στον διαγωνισμό η Ελενα Παπαρίζου για την Ελλάδα, είχε βγει και η ίδια στους δρόμους για να πανηγυρίσει.

Η Τάμτα θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν η ηρωίδα της ταινίας «A star is born», καθώς, όταν ήρθε στην Ελλάδα από τη Γεωργία ως οικονομική μετανάστρια, δεν φανταζόταν ότι θα «προσγειωνόταν» μια μέρα στη μεγαλύτερη σκηνή της Ευρώπης. Κι όμως… Χρειάστηκε βέβαια μεγάλος αγώνας για να τα καταφέρει, αφού η διαδρομή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Απεναντίας, συνάντησε πολλά εμπόδια, τα οποία η αγωνίστρια Τάμτα ξεπέρασε με «όπλα» την κρυστάλλινη φωνή και το ιδιαίτερο στιλ της. Η πρώτη ευκαιρία τής δόθηκε μέσω του «Super Idol» στο Mega, όπου τη γνώρισε το πανελλήνιο, και στη συνέχεια έχτισε «πέτρα πέτρα» το οικοδόμημα της καριέρας της, φτάνοντας σήμερα να θεωρείται μια από τις κορυφαίες performers της γενιάς της. Οσο για το «Replay»; Από εμάς παίρνει 12 βαθμούς!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...